To je to što me zanima!

Otac prijetio nastavnici: Takvih kao ti ima zakopanih na groblju

Nezadovoljan što njegova kći nije položila popravni iz matematike u srednjoj školi u Varaždinu, otac je zaprijetio nastavnici. Nepravomoćno su ga osudili uvjetno na 7 mjeseci zatvora
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 16. studenog podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu s kaznenim nalogom protiv 54-godišnjaka zbog kaznenog djela prijetnje.

Prema Izvješću DORH-a, okrivljenika se tereti da je 21. kolovoza ove godine u Varaždinu, u uredu ravnatelja srednje škole, nezadovoljan što njegova kći nije položila popravni ispit iz matematike, rekao nastavnici da takvih koji rade kao ona ima zakopanih na groblju, misleći pritom na profesora kojeg je u lipnju 2001. godine ubio učenik te škole (Rudarske), pokazujući pritom na dvorište gdje se to dogodilo.

Kako javlja eVarazdin, Općinski sud u Varaždinu je 23. studenog donio nepravomoćnu presudu kojom je okrivljenika proglasio krivim za kazneno djelo prijetnje i osudio ga uvjetno na sedam mjeseci zatvora s rokom kušnje od jedne godine.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 12.12.2018.

    7 mjeseci uvjetno - vrlo stimulirajuća kazna za nove potencijalne siledžije!

  • škver 12.12.2018.

    Kakav otac,takva kći.

  • xnet0822 12.12.2018.

    I ja sam imal popravni u 2. i 3. razredu gimnazije, ali sam ih položio u prvom popravnom roku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare