To je to što me zanima!

Otac ubijene Danke: 'Jako nam je loše, čekamo da pronađu tijelo našeg malog anđela...'

Ogorčeni su zbog sumnje pojedinaca u majku i obitelj da su krivi za nestanak Danke, a policija još uvijek nije pronašla tijelo malene djevojčice
Vidi originalni članak

Miloš Ilić, otac Danke Ilić za čijim se tijelom još uvijek traga za Republiku je kazao kako su on i Dankina majka Ivana u teškom psihičkom stanju. 

- Jako nam je loše i smeta nam interes medija za nas u trenutku dok čekamo da pronađu tijelo našeg malog anđela kojeg su ubili monstrumi. Kada se pronađe tijelo naše Danke i okonča istraga čiji teret je ogroman, obratit ćemo vam se i reći sve što imamo - rekao je Miloš Ilić.

POTRESNA OBJAVA Baka Danke neutješna nakon zločina: Što su vam bile krive te ručice male? Ubili su moje snove

Republika piše da su ogorčeni zbog sumnje pojedinaca u majku i obitelj da su krivi za nestanak Danke. Policija još uvijek nije pronašla tijelo malene djevojčice. 

Dvojici osumnjičenih za teško ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz okolice Bora određen je pritvor do 30 dana, jedan od njih je priznao zločin, drugi se brani šutnjom, a još dvije osobe uhićene su zbog sumnje da su pomogle u skrivanju tijela.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Jozoglumac1bis 07.04.2024.

    Zazidati granice sa njima…

  • MiholjaC_1 07.04.2024.

    Nedaj boze nikome…..

  • MiholjaC_1 07.04.2024.

    Ovi monstrumi nisu ni za smrtnu kaznu , zive razapet, no nejasno mi je iako vidim da ih puno stiti majku ,da ostavis dijete od 2 gofine samo da ode uopce do ceste, et nejasno.Bili je tu puno vise vremena nepaznje od davanja vode drugom djetetu, nije naravno lose mislila ali velika je nemarnost i nesmotrenost bila upravo kod mame i mislim da ona to sama zna i da je to ubija,zato i sutnja i nehavljanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare