To je to što me zanima!

Otac ubijenog rukometaša želi dati bubreg I. Pešiću

Petre Cosma, otac ubijenog rukometaša, rekao je medijima da svoj bubreg želi donirati onome koji je u nedjelju pomogao njegovom sinu Marianu
Vidi originalni članak

Otac ubijenog rumunjskog rukometaša Mariana Cosme rekao je tamošnjoj televiziji kako svoj bubreg želi dati Ivanu Pešiću. Hrvatski rukometaš Ivan Pešić ostao je bez bubrega nakon što su ga napadači izboli dok je pokušao pomoći svom klupskom kolegi Cosmi.
- Dat ću svoj bubreg hrabom mladiću koji je pokušao pomoći mom sinu - rekao je Petre Cosma. Još nisu poznati točni motivi napada na rukometaše. Srpskog reprezentativca Žarka Šešuma (23), koji je ozlijeđen u napadu, operirali su u ponedjeljak. Rukometaši mađarskog Veszprema u noći na nedjelju otišli su proslaviti rođenje djeteta kolege Ivancsika. U klub Patriota, gdje su se zabavljali, upala je skupina muškaraca. Vidno alkoholizirani odbijali su platiti račun. Počeli su se iživljavati na konobarici. Rumunj Marian Cosma stao je u njenu obranu. Počeli su ga naguravati, a zatim ga nekoliko puta uboli nožem. U pomoć mu je priskočio Šešum. No i njega su tada brutalno počeli tući. Tada je dotrčao naš Ivan Pešić. Huligani su ga uboli nožem u leđa, a u bolnici su mu morali izvaditi bubreg. Rumunjski rukometaš preminuo je na putu za veszpremsku bolnicu.
Pogreb Rumunja bit će u petak u Bukureštu. Pokopat će ga u dresu s brojem 82. Zadnji put ga je nosio na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj.

'LAŽ JE DA ŽELIM OSVETU ZA SINA'
Stevo Šešum opovrgnuo je medijske napise kako je organizirao ovetu za svog sina Žarka.
- Neka institucije naprave svoj posao. Ja samo želim da mi se sin oporavi od ove tragedije - rekao je Stevo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • enya 11.02.2009.

    u tako teškim trenucima činiti tako veliku stvar -svaka čast roditeljima!!

  • hercegovka 11.02.2009.

    Eto ti nas hrvata kako smo mi glupi ljudi kad je Srbija igrala u Hrvatskoj svi su zviždali i srali na srbe a Sesum i Pesić zajedno igraju i sad zajedno i leze u bolnici a branili su jedan drugoga

  • angel7 11.02.2009.

    svaka cast roditeljima.sucut obitelji.pocivao u miru bozjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare