To je to što me zanima!

Oteta djevojka ocu porukama potajno javljala svoju lokaciju

ISKOČILA IZ AUTA U VOŽNJI: Policija je Mary Kate Heys i njezina otmičara pronašla zahvaljujući pozivu njezina oca kojem je ona cijelo vrijeme slala poruke
Vidi originalni članak

Britanka Mary Kate Heys (20) oteta je iz hostela u Mooloolabi u Australiji. Oteo ju je mladić (22) iz Švedske kojeg je upoznala tamo i odvezao je 80-a kilometara daleko. Uspjela se spasiti zahvaljujući tome što je potajce svome ocu slala poruke s lokacijom, a on je pozvao policiju. 

Heys kaže da ju je otmičar probudio u ponedjeljak ujutro i navaljivao da ide s njim u Brisbane. Bojala se za njega pa je pristala otići, a on joj je zatim rekao da moraju pobjeći od izvanzemaljaca. 

Uspjela ga je nagovoriti da stanu kupiti piće na benzinskoj gdje je prodavačici rekla da joj muškarac ne da da ode i da zove policiju, ali nastavili su put. Srećom, Mary Kate je sa sobom imala mobitel i uspjela je potajce ocu, koji je bio u Velikoj Britaniji, poslati poruke. Prvo ga je pitala je li budan  i rekla mu da nazove australsku policiji. Dodala je da ju je oteo muškarac, ali misli da nije opasan. Noćna mora svakog roditelja potrajala je dok policija nije sustigla auto u kojem su bili. Heys je cijelo vrijeme ocu slala poruke s kartom lokacije.

Kad je vidjela da im se približava policijski auto, otprilike 88 kilometara od hostela, 20-godišnjakinja nije ni pričekala da njezin otmičar zaustavi auto već je iskočila iz njega. 

- Nisam pričekala da se prestane kretati, samo sam istrčala jer sam bila prestrašena - rekla je, prenosi Daily Mail.

Otmičara na kraju nije ni tužila, a on je završio na psihijatriji.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Fenix7 19.12.2016.

    Samo gledam kaj Magdaleni znači ovo "potajce", mislim si fulala prvi put, kad ono opet - potajce. Ajooooj

  • sol 19.12.2016.

    Ova karta nam znaci vise nego clanak, sad znamo idemo tamo na pivo da je upoznamo, am ti vijest!

  • Kamičko 19.12.2016.

    Potaj_i_ce!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare