To je to što me zanima!

Otimaju sve više djece: Potom ih kastriraju ili odrube glavu

Uganda: U porastu je broj djece koja se otimaju na putu do škole, jer su vračevi uspjeli uvjeriti bogataše da će im prinošenje tih žrtava povećati bogatstvo
Vidi originalni članak

Vračevi u Ugandi svake godine žrtvuju stotine djece, nakon što su uvjerili praznovjerne elite da će zahvaljujući unakazivanju najmlađih biti još bogatiji. Ono što je još šokantnije jest činjenica da se očekuje da će ovi grozni zločini protiv djece još više rasti kako se približavaju ugandski izbori 2016. godine, piše Express.

Bogati poslovni ljudi spremni su platiti tradicionalnim 'iscjeljiteljima' tisuće eura kako bi ulovili siromašnu djecu i prinijeli kao žrtvu različite dijelove njihova tijela, za koje vjeruju da liječe impotenciju i pojačavaju plodnost. Ovi 'liječnici' otkidaju udove i uklanjaju djeci spolovila nakon što ih pokupe na putu do škole ili dok idu po vodu za svoju obitelj. 

Unakaženi dječji ostaci obično su nakon nekog vremena pronađeni u školama ili na gradilištima.

VIše čitajte na portalu Express.hr.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vatroslav Istinski 19.06.2015.

    Strašno je ovo al još strašnije da se to vjerivanje u pizdarije tipa uroci 'itd i u nas njeguje a to pokazuje koliko zatucana masa sa sela s. veoma niskim iq ima utjecaj na druge i koliko smo povodljivi .Tužno !

  • Škamp_na_buzaru 18.06.2015.

    Ovo je prestrasno...a svi na to samo glavu okrecu...

  • škver 18.06.2015.

    jel ovdje bog nikad nije stiga?nije a ni nece. zasto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare