To je to što me zanima!

Našli su dio aviona? Murdoch tvrdi: Srušili su ga džihadisti

Fragment su uočili 80 kilometara od otoka Tho Chu, no još nije potvrđeno radi li se o dijelu Boeinga 777. Nastavlja se istraga oko putnika s lažnim dokumentima
Vidi originalni članak

>>> Posljednja informacija

Medijski mogul Rupert Murdoch na svojem je Twitter profilu napisao kako su nestali zrakoplov Malaysia Airlinesa srušili džihadisti kako bi izazvali probleme u Kini. 

- Americi to znači prijateljstvo s Kinom dok Rusi stvaraju probleme - napisao je Murdoch. 

Uočili dio zrakoplova?

Vijetnamski zrakoplov koji je uključen u potragu za nestalim avionom Malaysian Airlinesa uočio je u moru plutajući predmet. Sumnja se da se radi o dijelu Boeinga koji je nestao u subotu, piše Wall Street Journal, no još se čeka da priđu bliže i utvrde o čemu se radi. Spominje se i da je jedan njihov zrakoplov uočio fragmente koji izgledaju kao dijelovi vrata i repa zrakoplova.

Zbog mraka još ne mogu potvrditi da je riječ o dijelovima nestalog zrakoplova, javlja BBC

Ranije je singapurski zrakoplov uključen u potragu također uočio nešto što bi mogao biti dio aviona, no ispostavilo se da se radilo o lažnom alarmu, piše CNN.

Zašto nisu provjerili putovnice?

Nastavlja se i istraga oko dvoje putnika koji su u zrakoplov uspjeli ući s lažnim putovnicama. Reagirao je i Interpol koji kaže da su zabrinuti jer nitko nije provjerio njihovu bazu podataka u kojima stoje informacije o ovim putovnicama. Ukradene putovnice u njihovoj bazi su od 2012. i 2013. godine. Objavili su i da će provjeriti preostale putovnice koje su možda bile prijavljene ukradene. 

Zrakoplov s 239 ljudi nestao je u subotu na letu iz Kuala Lumpura za Peking, a radarske snimke pokazale su da se možda pokušao vratiti prema Kuala Lumpuru. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Sokol ga nije volio 11.03.2014.

    Jel možda i Milanović bio u tom avionu

  • MichaelMonako 10.03.2014.

    Ma kako zna da su ga oteli đihadisti.Bolje nek se suzdrži od lupetanja neprovijerenih informacija.

  • hamton 10.03.2014.

    vrijeme je da tu najezdu islama i terora rijesimo po kratkom postupku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare