To je to što me zanima!

Otkrili novu lažnu diplomu: Nastavnik ju dobio u Srbiji

Nastavnik koji je lažirao diplomu sa jednog Tehničkog fakulteta u Srbiji od 2012. godine radi u strukovnoj industrijskoj školi u kontinentalnoj Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Ministrica Blaženka Divjak za Dnevnik Nove TV potvrdila je kako su otkrili novu lažiranu diplomu, a u ovom slučaju radi se o diplomi iz inozemstva. 

Nastavnik koji je lažirao diplomu sa jednog Tehničkog fakulteta u Srbiji od 2012. godine radi u strukovnoj industrijskoj školi u kontinentalnoj Hrvatskoj. Divjak je za Novu TV rekla kako se provjere diploma izdanih izvan Hrvatske obavljaju preko Ministarstva vanjskih poslova koje ima svoje procedure. Dodala je kako se vidjelo da nije vjerodostojna čak i prije nego se diploma provjerila.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivancrovu 23.02.2019.

    svi oni koji nisu zavrsili fakultete van hrvatske i eu clanica neka se provjere.dobro se zna kako srbi po laznjake idu u srbiju a nasi u hercegovinu.naravno i nasa bagra je ovo radila ali daleko je to manje nego u ovim drzavama

  • Cipelcug 07.02.2019.

    Diplome izdane u inozemstvu moraju se nostrificirati. Ne kontam kako si ti ljudi radili i da nitko nije ništa primjetio???

  • Ivica9999 07.02.2019.

    Strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare