To je to što me zanima!

Otkrili ženu koja je FBI dovela do tajne afere čelnika CIA-e

Prijatelji obitelji Kelley tvrde da Jill (37) nije bila u vezi s Petraeusom. No nakon što je prijeteće mailove prijavila FBI-ju, istraga je dovela do fatalne Paule Broadwell
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna je šef CIA-e David Petraeus dao je ostavku zbog afere s autoricom svoje biografije Paulom Broadwell. Svoju ostavku potkrijepio je riječima kako takvo ponašanje ne priliči šefu obavještajne agencije i čovjeku koji je 38 godina u braku. Afera je ubrzo postala glavna tema u svim medijima, a svakodnevno 'cure' novi detalji. 

Američki mediji objavili su da je žena koja je zapravo dovela FBI do dokaza o aferi, Jill Kelley (37) čija je obitelj u prijateljskim odnosima s Petrausovima. Prijatelji Kelleyjevih tvrde da oni nikada nisu bili u vezi, no Jill je počela primati prijeteće e-mailove i sve prijavila FBI-ju. Istraga se razvijala, a sve je vodilo do fatalne Paule Broadwell koja je na ispitivanju u listopadu priznala aferu s generalom.

U nekim mailovima koji su dospjeli do FBI-ja spominje se 'seks pod radnim stolom' te nadimak 'Breskvica' koji Petraeus nosi još od srednjoškolskih dana. Petraeus je aferu započeo nekoliko mjeseci nakon što je u kolovozu 2011. otišao u vojnu mirovinu kako bi preuzeo CIA-u. Spisateljica i ugledni general vezu su sporazumno prekinuli prije četiri mjeseca.  

Prema CIA-inim pravilima, izvanbračna veza može biti sigurnosni problem, a prema vojnim pravilima preljub se tretira kao zločin. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • latica 1234 13.11.2012.

    a ispred njega na prvoj slici,jel mu to zena ?

  • EUROPROMATRAČ 13.11.2012.

    mislim da će mu oprostit i Obama i ostali Ameri ...nakon što su ... (nek mi oproste one koje su se tu prepoznale) .....vidjeli s kim čovjek živi... ! Čovjeka tog kalibra ona nikad niti nije mogla imat za po doma....sa svojim performansama.

  • MAX 2010 13.11.2012.

    Ono što je tamo skandal i problem tu je -ponos i dika !

Komentiraj...
Vidi sve komentare