To je to što me zanima!

Otkrio da ga supruga vara i umro od slomljenog srca

Andrew (24) je umro od tuge vidjevši eksplicitne seksi poruke na Facebooku koje je njegova žena dobivala od ljubavnika. Imao je rijetku bolest srca
Vidi originalni članak

Shrvanom Andrewu Buchanu (24) doslovno je puklo srce jer je na Facebooku vidio seksi poruke koje je njegovoj supruzi Sarah (22) pisao konobar Jeremy Brown (20). Andrew je umro od tuge. Ljubavnik je Sarah na njezinom profilu napisao da "ne može podnijeti da se ona seksa s Andrewom te kako on želi voditi ljubav s njom". Andrewova majka kaže da se on nije usudio pitati Sarah za ljubavnika već je sve potiskivao u sebi pa ga je zato izdalo srce.
- Sarah je priznala mojoj kćeri da ima ljubavnika te je izjavila kako je za to sve Andrew kriv jer previše radi. Prije njegove smrti su se i posvađali te ga je ona izbacila iz kuće govoreći da želi biti slobodna i da on nije muškarac njezina života - kroz suze je prepričala Andrewova majka.
Obdukcija je pokazala kako je Andrew bolovao od rijetke bolesti srca te da su prevara supruge i stres bili tek okidač za njegovu smrt. Preminuli Andrew sa suprugom Sarah je živio u engleskom Helstonu, a par je imao i jednogodišnju kćerkicu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • pernica 21.12.2009.

    ako otkriješ da ona vara tebe-lijepo nađi i ti drugu!!!! ljubav ne mora biti jedna,sigurno postoji na svijetu više osoba koje bi ti pasale,tj.koje bi mogao voljeti.ja vjerujem u tu teoriju.nikad nije smak svijeta!postoji poslovica:nikad ne tuguj za autobusom koji ti je pobjegao,ali niti za muškarcem-UVIJEK DOĐE DRUGI!

  • merimo 15.12.2009.

    Ni jedno ni drugo ne postoji na facebooku...

  • vea 14.12.2009.

    ne vjeruj ženi koja laže

Komentiraj...
Vidi sve komentare