To je to što me zanima!

Uhitili vozača BMW-a koji je usmrtio pješaka pa pobjegao

RIJEKA: Uhićen je 35-godišnji vozač automobila koji je u četvrtak oko 20.50 sati na Kukuljanovu naletio na pješaka (45) i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće
Vidi originalni članak

Uhićen je vozač automobila koji je u četvrtak oko 20.50 sati na Kukuljanovu naletio na pješaka (45), inače državljanina Srbije, i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 20.50 sati spomenuti 45-godišnjak prelazio kolnik izvan pješačkog prijelaza prilikom čega je 34-godišnji vozač BMW-a, riječkih registracijskih oznaka, naletio na njega.

Od zadobivenih ozljeda, 45-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće, a vozač se bez zaustavljanja i pružanja pomoći unesrećenom, kao i bez obavješćivanja policije o prometnoj nesreći, udaljio s mjesta nesreće. 

Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske uprave primorsko-goranske je pronađen te su ga pripadnici interventne policije priveli.

Očevidom nesreće rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 35-godišnji vozač dosad poznat policiji po počinjenju većeg broja prometnih prekršaja zbog kojih je i sankcioniran.

Iste večeri oko 20 sati u Rijeci je u ulici Franje Čandeka na obilježenom pješačkom prijelazu teško ozlijeđena 18-godišnjakinja.  

Udarilo ju je osobno vozilo marke Renault Clio kojim je upravljao 55-godišnji hrvatski državljanin, koji nije prilagodio brzinu vožnje stanju na cesti. Ozlijeđenoj 18-godišnjakinji liječnička pomoć pružena je u KBC Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Mihael111 16.01.2017.

    Kakve veze ima Karamarko s ovom trojicom lopuža? Pa on je jedini upozoravao da će Hrvatska izgubiti arbitražu. To vi pokušavate umanjiti odgovornost SDP a pa prebacujete krivnju i na HDZ. Izaći će na vidjelo lopovluk SDPenjara, kad tad!

  • brko1 13.01.2017.

    Objavite mu ime, mamicu mu, pa da ga malo obradimo!

  • UNPROFOR 13.01.2017.

    Postoje li kod vas kazneni bodovi il ne postoje ? Ne može biti netko poznat Policiji a da ima još vozaćku dozvolu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare