To je to što me zanima!

Otrov za Trumpa: Agenti su presreli opasni paket s ricinom

Agenti su dva puta testirali paket kako bi potvrdili da se radi o ricinu, doznaje CNN koji navodi inače da se sva pošta za Bijelu kuću testira i sortira u objektu koji se nalazi odvojen od Bijele kuće
Vidi originalni članak

Vlasti su ovaj tjedan presrele paketić s otrovom ricinom koji je bio adresiran na Donalda Trumpa, doznaje CNN iz više izvora. 

Obavili su dva testa kako bi potvrdili da se radi o ricinu. 

Inače, sva pošta koja dolazi u Bijelu kuću se sortira i testira u odvojenom objektu prije nego pošiljke pošalju na konačno odredište u Bijeloj kući. NY Times piše da je paket poslan iz Kanade.

SVE JE ISPLANIRAO Uhitili su Tunižanina: Planirao je napad ricinom u Njemačkoj

Cijeli slučaj istražuju FBI i Tajna služba.

Ricin se prirodno nalazi u zrnima ricinusa ali je potrebno raditi na tome kako bi ga se pretvorilo u biološko oružje i može se koristiti u različitim oblicima. Ricin može dovesti do smrti unutar 36 do 72 sata od izlaganja količini maloj kao glavica pribadače.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Mošsimislit 20.09.2020.

    Koja glupost, da bi ricin bio otrovan mora ga udahnuti u dasleko većim količinama nego što stane u pismo ili progutati sve to iz pisma.

  • prokurator 20.09.2020.

    znači ovak: zemlja koja je ubila vlastitog predsjednika i nikada to nije objasnila, sada ima ultra-desnog lunatika, i ja bih trebao povjerovati da taj lik neće pokušati iscenirati napade na sebe, samo da bi spasio unapred izgubljene izbore?

  • ⚡ ANONYMUS ⚡ 20.09.2020.

    Od prvog dana se udružio sa Putinom, poskidao čelnike tajnih službi, reorganizirao vojnu hijararhiju, dakle počeo uništavat GUJU-duboku državu a još jedan mandat mu treba da guji zgnječi glavu i zato ga ovoliko napadaju! Uz sve to je primirio S.Koreu, Iran, sve one sa kojima bi Killary odavno ratovala, corona nebi postojalaali WW3 bibio upravo u punom pogonu da je ona pobijedila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare