To je to što me zanima!

Spasio ih prijatelj: Plin zamalo ubio dva maloljetnika i djevojku

Mladi su zaspali oko dva ujutro, a razina ugljičnog monoksida porasla je. Onesvijestili su se, a 17-godišnjak koji se vratio na tulum, nije ih nikako mogao probuditi. Pozvao je Hitnu pomoć
Vidi originalni članak

Sva sreća da je 17-godišnjak noćas na kratko izišao s novogodišnje zabave, jer kad se vratio našao je troje prijatelja bez svijesti. Društvo je slavilo Novu godinu u Pristegu u Zadarskoj županiji. Mjesto za zabavu nije imalo struje pa su donijeli agregat i stavili ga unutar iste prostorije u kojoj su slavili.

Mladi su zaspali oko dva ujutro, a razina ugljičnog monoksida porasla je. Onesvijestili su se, a 17-godišnjak koji se vratio na tulum, nije ih nikako mogao probuditi. Pozvao je Hitnu pomoć i policiju.  

- Noćas oko dva sata u Pristegu pronađeno je dvoje maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, te 18-godišnjakinja, koji su u tom trenutku svi bili bez svijesti.  Prema raspoloživim saznanjima oni su se otrovali ispušnim plinovima agregata kojeg su koristili u prostoriji u kojoj su boravili, a okolnosti događajase utvrđuju - rekao nam je Elis Žodan, policijski glasnogovornik. 

Djelatnici Hitne pomoći stavili su im maske s kisikom te su se mladići i djevojka probudili nakon primanja medicinske pomoći. Zadržali su ih na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici te se nalaze pod liječničkim nadzorom.

Kako neslužbeno saznajemo, stabilno su i van životne opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ichbin2 02.01.2018.

    svaka čast momku, ali gdje im je pamet bila u zatvorenom prostoru upalit motor koji proizvodi ispušne plinove, sad je slučajno to tako sretno prošlo....?

  • cimerrr 01.01.2018.

    Opak je plin,puno ljudi se otruje plinom u kući.

  • TNT2 01.01.2018.

    hvala bogu pa je tako završilo a stariji bi trebali djecu upozoriti da agregat ne može biti u zatvorenoj prostoriji da se nebi desilo ovakvo nešto !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare