To je to što me zanima!

Otvaraju učilište, a na tabli imaju pravopisne greške

Na tabli Pučkog otvorenog učilišta "Kotva" u Sisku umjesto obrazovanje stoji riječ "orazovanje". Njihov direktor kaže da grešku nije ni primijetio
Vidi originalni članak

U šetnji s prijateljicama prolazila sam kraj učilišta u kojem planiram upisati četvrti razred. Natpis na školi me šokirao. Čak sam se dva puta vraćala nazad da provjerim nisam li možda krivo vidjela. No nisam. Onda sam pomislila da je to možda neka nova riječ koju bih trebala naučiti, rekla nam je naša čitateljica koja je u petak poslijepodne ispred Pučkog otvorenog učilišta "Kotva" u Ulici Marijana Celjaka u Sisku fotografirala tablu škole na kojoj umjesto obrazovanje piše "orazovanje".
- Ovo je zbilja loš primjer, oni bi nas trebali nešto naučiti, a sami krivo ispisuju riječi - dodala je čitateljica. U sklopu učilišta postoje program doškolovanja i prekvalifikacija te osnovna škola. Zgrada je novoizgrađena, a samo učilište još nije otvoreno. Direktor Rašid Zuko rekao nam je kako su pogriješili u firmi od kojoj su naručili tablu.
- Imam i drugih poslova, pa nisam gledao što piše na ploči. Intervenirat ćemo te će ploča biti zamijenjena - rekao je direktor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anonimni korisnik4 18.03.2012.

    molio bih urednike 24 sata da objave priču o autoškoli "kotva", koju su primili prije nekoliko dana, porukom na broj objavljen u istoimenim novinama. priča je naime mnogo ozbiljnija od ove objave. ukratko - dugogodišnji instruktor uzimao je novce kandidatima (za ispite,prvu pomoć,predavanja itd.), te ih nije uplaćivao u autoškolu već koristio za privatne dugove. što je rezultiralo dugim čekanjem između predavanja i polaganja ispita, kao i velikim razmacima u satovima vožnje. kada je direktor firme, obavješten o tom problemu, on je naime otpustio navedenog instruktora, međutim ukradeni novac, kako sam kaže, nije njegov problem. Dakle - direktor (Zuko) je obavješten o tom problemu od jedne kandidatkinje koja je nakon nekog vremena shvatila da njezin novac nije uplaćen na račun autoškole. direktor je na to rekao da ovo nije prvi slučaj i da je do sada štitio instruktora (instruktor se zove Dejan, to će vam biti dovoljno), ali da je ovo kap koja je prelika čašu, međutim sa novcem koji je ukraden, ne želi imati ništa, te da će se morati ponovno uplatiti, ukoliko želi nastaviti sa polaganjem. kada je kandidatkinja izjavila da više ne želi biti u toj autoškoli i da zahtjeva da joj se vrate njezini papiri, kulturno joj je naplaćena ispisnina u iznosu od 1000 kn.

  • direktor 11.05.2010.

    kreteni

Komentiraj...
Vidi sve komentare