To je to što me zanima!

Otvorila se rupa i progutala muškarca skupa s krevetom

Brat nesretnog muškaraca rekao je da se čuo udarac kao da je u sobu ušao auto, nakon čega je čuo da brat traži pomoć. Skočio je u rupu, ali nije ga uspio spasiti
Vidi originalni članak

Jeff Bush (37) spavao je u svojoj sobi na Floridi kada se pod ispod njegova kreveta otvorio usred noći s četvrtka na petak, a Jeff je u rupu propao skupa s krevetom.

Njegov potreseni brat Jeremy za MyFox je ispričao kako se čuo udarac kao da je auto ušao u sobu, nakon čega je čuo brata koji ga je dozivao upomoć. Kada je otvorio vrata u sobi nije bilo ničega osim goleme rupe i madraca. Jeremy je skočio u rupu kako bi spasio brata, ali nije ga bilo. Njega su iz rupe izvukli vatrogasci, ali Jeffu nažalost nisu mogli pomoći. Nije davao znakove života pa su ga proglasili mrtvim, a iz sigurnosnih razloga još ne mogu do njegova tijela.

Ostali stanari napustili su kuću nakon nesreće, a vatrogasci  i policija evakuirali su i susjedne kuće. Na teren su izašli stručnjaci utvrditi razloge propadanja tla i stvaranja šest metara široke i deset metara duboke rupe. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • ajde reci 06.03.2013.

    Majko mila svaki dan neka nova rupa.

  • BroJomek 05.03.2013.

    evo da potkrijepim neke odgovore i dajem svoj odgovor: zašto se događa? što je to? jedan od odgovora nalazi se u Bibliji i to knjiga brojeva 16, 30-35, nadalje psalmi govore o takvim čudima, stari zavijet ih spominje nekoliko pa također u novom zavijetu spominje se pri kraju... a sudeći po svim znacima koji se događaju u ovo čudno vrijeme rekao bi apokaliptično ovo nije još ništa nego samo početak :D

  • user_140683 03.03.2013.

    Od sad u šetnju idem s padobranom na leđima i 100 metara štrika na ramenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare