To je to što me zanima!

Otvorili su stečajni postupak Credo banke, ročište u ožujku

Za stečajnog suca imenovan je Jozo Ćaleta, a stečajna upraviteljica je Ankica Čenić. Ročište na kojem će se ispitivati prijavljene tražbine je polovicom ožujka
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Splitu otvorio je stečaj nad Credo bankom. Stečajni sudac je Jozo Ćaleta, a stečajna upraviteljica Ankica Čenić. ispitno ročište na kojem će se ispitivati prijavljene tražbine zakazano je za 22. ožujka 2012. godine.

Zbog propasti Credo banke, Županijsko državno odvjetništvu o Splitu vodi kazneni postupak protiv vlasnika Borisa Barača i Mirka Vukovića, njihovih sinova Vibora Barača i Marka Vukovića, predsjednika Uprave Šime Luketina i člana Uprave Mate Mišića. 

Terete ih da su zlouporabom položaja i ovlasti počinili štetu od pola milijarde kuna zbog čega im je blokirana imovina, kao i članovima njihovih obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JunFan 17.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • depeche mode 17.01.2012.

    a šta je sa protegom i 150 mil.kuna koje je podjelio svojim prijateljima znajući da nikad neće vratiti novac,šta je sa opljačkanom dubrovačkom i riječkom bankom gdje je za vrijeme škegre nestalo oko 300mil.dem,evo primjer u 3god. borbe protiv korupcije i 300 optužnica 3 pravomoćne presude sa uvjetnim kaznama zatvora te novčanim kaznama koje su u nekim slučajevima i stostruko manje od počinjene štete,šta je sa cetinskima što su opljačkali ovog budalaša končara,ko sad pita za rajića,pašalića itd. i gdje je sad šuker, kalmeta i sl. evo vam horvatinčića još samo on nije aktivirao n saborsku mirovinu to je mirovina hadezeovcima koji su si oni sami odredili,mućka đubrad a mi papčine napravili skijalište u kupresu i sve ostalo za gamad koja nas je opljačkala ali neka dođe maca na vratanca

Komentiraj...
Vidi sve komentare