To je to što me zanima!

Otvorit će lijesove žrtava pada predsjedničkog zrakoplova

Poljski tužitelji objavili su u utorak da će ponovno otvoriti lijesove svih žrtava pada predsjedničkog zrakoplova 2010. kako bi proučili ostatke, što će vjerojatno produbiti političke podjele u zemlji
Vidi originalni članak

Poljski tužitelji objavili su u utorak da će ponovno otvoriti lijesove svih žrtava pada predsjedničkog zrakoplova 2010. kako bi proučili ostatke, što će vjerojatno produbiti političke podjele u zemlji zbog te istrage.

Nesreća kod Smolenska u zapadnoj Rusiji odnijela je 96 ljudskih života, uključujući poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog i njegovu suprugu, kao i više visokih poljskih dužnosnika.

Istraga prethodne vlade zaključila je da je uzrok pogreška pilota, no vladajuća stranka Pravo i pravda smatra da bi uzrok mogla biti eksplozija u zrakoplovu.

Vođa stranke Jaroslaw Kaczynski također optužuje tadašnjeg premijera Donalda Tuska da je neizravno odgovoran za nesreću zbog nemara.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zaczgb 23.06.2016.

    sta ce im kosti otkriti nskon 4 godine ? nekuzim

  • jluci82 22.06.2016.

    Zanimljivo je da je poljski predsjednik Lech Kaczynski nakon nesreće postao Leš Kaczynski.

  • Cocosh Anel 21.06.2016.

    znaci, imaju snimku iz pilotske Kabine sve do trenutka kad ovi pocnu urlati unutra jer kuze da udaraju zemlju, al ovi imaju svoje fikcije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare