To je to što me zanima!

Ovaj virus svinjske gripe je frankenštajnska mješavina

Svinjska gripa kombinira svinjsku, ptičju i ljudsku gripu. Istraživači predviđaju da će takve virusne mješavine inficirati ljude i ubuduće. Neizbježne su
Vidi originalni članak

Istraživači su objavili prve službene izvještaje o najnovijoj epidemiji novoga tipa svinjske gripe. Pokazuju da je to virus frankenštajnske mješavine. Kombinira svinjsku, ptičju i ljudsku gripu. Predviđaju da će takve mješavine inficirati ljude i ubuduće.
- Neizbježna je nova generacija virusa gripe, kombinacija svinjske s ostalim ljudskim i životinjskim gripama - kažu. Dr. Lyn Finelli iz američkoga Centra za nadzor i prevenciju bolesti (CDC) rekla je kako je 11 pacijenata oboljelo od takva trojnog virusa od 2005. godine.
Znanstvenici koji rade na izradi cjepiva protiv svinjske gripe nadaju se da će ga za dva do tri tjedna početi testirati na laboratorijskim miševima. Proizvodit će ga tek za nekoliko mjeseci.

SVINJSKA GRIPA I U ARGENTINI
Liječnici u Argentini zabilježili su prvi slučaj zaraze svinjskom gripom u toj zemlji, piše Reuters. Zaraženi muškarac turistički je posjetio Meksiko. Vratio se 25. travnja. Simptome je dobio nakon 48 sati.
- Nakon što je primio terapiju, dobro je. Pušten je iz bolnice - rekla je ministrica zdravstva Graciela Ocana. Još provjeravaju 55 sumnjivih slučajeva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ddino 08.05.2009.

    moje mišljenje je da smo za to sami krivi.. sve je zatrovan0o oko nas..

  • malenozlo 08.05.2009.

    Je da samo ne zaboravite Frankenstein je bio doktor, kao što i iza ovakvih virusa stoje ruke američkih znanstvenika. Sad će za dva mjeseca izaći \"lijek\" kojeg će izmisliti američki znanstvenici i ubrati hrpu love, a lijek nažalost već stoji u nekom hladnjaku.

  • god of war 08.05.2009.

    sve je to od ljudske ruke nastalo..počevši od ljudske-ptičiji pa nadalje-ljudski faktor! pitanje je vremena kad će se neki moron nać i sjebat nas sve!! Jer ovo više nije normalno! prvo u zgrade se avionima zabijaju,pa kamikaze sa bombamam pa sada virusima....nemojim se smrti ne,jer sam ju izbjegao za tren,ali ako ću umrit od vražije gripe,e to onda ni je to!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare