To je to što me zanima!

Ovako ISIS kažnjava: Bičuju, razapinju i amputiraju udove

Jednom muškarcu su u sirijskom gradu Al-Babu amputirali ruku jer je proglašen krivim za krađu. Drugog su razapeli zbog špijunaže, a trojicu bičevali jer su pili vino
Vidi originalni članak

Islamska država Iraka i Sirije (ISIS) objavila je stravične fotografije kažnjavanja osuđenika.

Jednom muškarcu su u petak nakon molitve na ulici u sirijskom gradu Al-Babu amputirali ruku jer je proglašen krivim za krađu. Muškarca su s povezom na očima proveli kroz ulicu gdje je masa promatrala izvršenje kazne. Neki su se čak popeli na automobile kako bi imali bolji pogled. Osuđeniku je potom krvnik kirurškim priborom amputirao ruku, nakon čega je liječnik dezinficirao ranu i zamotao je. 

Drugog muškarca kaznili su zbog navodnog špijuniranja za Assada. Osuđen je da je postavio nekoliko mikročipova za praćenje blizu ISIS-ovih zgrada u Aleppu. Za kaznu su ga javno razapeli. 

Prošli tjedan trojica muškarca javno su bičevana jer su pili vino u Iraku. Kazna je izvršena u iračkoj provinciji Kirkuk pred masom. Posljednja fotografija prikazuje krvnika kako grli jednog od bičevanih muškaraca kao znak oprosta.

Idi na 24sata

Komentari 237

  • Daca_1 21.12.2014.

    Islam je bolesna religija..Samo to cu da kazem.....

  • Toni65_1 21.12.2014.

    Ovako ISIS kažnjava: zločeste Bičuju, razapinju i amputiraju udove, Strogi su kao u Qantanmu sa njihovim zarobljenicima ; Sram ih može biti ...

  • fijuman 21.12.2014.

    kako se kaže u dijelu našeg naroda, ne ostavit ih za sime već ih triba satrat do posljednjeg da ih više nikad ne bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare