To je to što me zanima!

Ovih 9 stvari smo svi radili prije povratka u školske klupe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvi dan škole mnogima predstavlja okrutan povratak u svakodnevnicu. Duga topla ljeta i ljenčarenje opet će zamijeniti ranojutarnja budilica i zvuk školskog zvona
Vidi originalni članak

Sva djeca imaju otprilike iste rutine koje ponavljaju prije svake nove školske godine. U nastavku pogledajte. Prepoznajete se barem u jednoj od navedenih stvari, zar ne?

POGLEDAJTE VIDEO: Ovih devet stvari smo svi radili prije početka nove školske godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voljeli školarci školu ili ne, istina je ta da je to njihova svakodnevnica i na to se svi moraju priviknuti. Iako se teško vratiti iz idile ljetnog odmora u hladne školeske klupe, to je realnost koja je svakog dočekala (ili će tek dočekati).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Fubar 07.09.2015.

    Također, baš niti jednu stvar s ovog vašeg imbecilnog popisa nisam nikada radio. Možda ste u naslovu trebali naglasiti da su ovo stvari koje su prije početka svake školske godine radile razmažene retardirane sponzoruše.

  • It's kišing 07.09.2015.

    Morat ću vas razočarat... ali ja nijednu od tih 9 nabrojanih stvari nisam radio prije povratka u školske klupe... ama baš nijednu... Neke od njih jesam ali nakon 2-3 tjedna nakon što škola počne, ali prije nijednu.... Živili

Komentiraj...
Vidi sve komentare