To je to što me zanima!

Ovo će prvo rezati na vlasti: Plaće, vozače, odvojeni život...

Zastupnik Mosta Tomislav Panenić, uoči konstituirajuće sjednice Sabora, poručio je da se dosad vodila bitka za Sabor, a da će se odsad voditi bitka u Saboru
Vidi originalni članak

Zastupnik Mosta i načelnik općine Tompojevci Tomislav Panenić u nedjelju, uoči konstituirajuće sjednice Sabora, na svom je Facebooku poručio da se dosad vodila bitka za Sabor, a da će se odsad voditi bitka u Saboru koja neće biti nimalo laka. 

Panenićev status na Facebooku prenosimo u  cijelosti:

"SUTRA POČINJE BITKA U SABORU ILI 4-GODIŠNJI ODMOR

Do nedavno je trajala bitka za Sabor, a već sutra njegovim formiranjem počinje bitka u Saboru. Nekim zastupnicima počinju rokovi za reforme, drugima vrijeme za političke čarke, a iskreno se nadam da ovaj put nećemo imati zastupnike koji su na 4-godišnjem plaćenom odmoru.

Radujem se da će sabornica postati središte moći gdje će u vatrometu demokracije svaki zastupnik javno iskazivati svoja stajališta te predlagati svoje zakone, amandmane i kandidate. Nadam se da nećemo imati nametanje volje putem stranačke stege, tajnih dogovora, neimanje vlastitog prijedloga, isključivost, "uvijek biti protiv", omalovažavanje i vrijeđanje.

Za očekivati je da će se saborski zastupnici solidarizirati s građanima Hrvatske te, prema onome što su zastupali u predizbornim programima, smanjiti svoje prihode. Što će prvo pasti? Plaće od 20-tak tisuća kuna, nepotrebni službeni automobili i vozači, poslovni razredi u zrakoplovima, naknada za odvojeni život.... Što god da se napravi neće spasiti Hrvatsku, ali je jasna poruka da više ne može i neće biti isto. Tko ne može na sebi napraviti reformu, kako će je tražiti od drugih?

Neće ova bitka biti laka...već se radujem...."


Idi na 24sata

Komentari 232

  • askica 28.12.2015.

    Prvo će promijeniti naziv Sabora. To je najbitnija promjena (reforma).

  • ilmare 28.12.2015.

    Panenić, pitat ćemo vas opet za jedno mjesec -dva ovo isto . Nadam se nećete zaboraviti što ste rekli...

  • RomanaŠimunović 28.12.2015.

    ha,ha,ha, daj ne s..., majke ti !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare