To je to što me zanima!

Ovo je Hrvatska! Karamarko objavio status protiv sadnica u obliku imena Tito. Uništene su

Ružičnjak koji se u Domagojevoj ulici u Zagrebu nalazi od '80-ih godina ovih je dana zasmetao Tomislavu Karamarku, ali i nepoznatim vandalima koji su raskopali sadnice
Vidi originalni članak

Ružičnjak od čijih je grmova formiran natpis 'TITO' u zagrebačkoj Domagojevoj ulici nalazi se već desetljećima, a ovih je dana opet podigao prašinu jer je naljutio Tomislava Karamarka.

Bivši predsjednik HDZ-a požalio se na Facebooku zbog nasada cvijeća.

- Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet… Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice.  Bar nešto - napisao je Karamarko prije nekoliko dana. 

U međuvremenu je netko uništio slovo T i raskopao sadnice. 

Inače, prije pet godina su iz Zrinjevca za Večernji list rekli kako se ružičnjak tamo nalazi od '80-ih godina.

- Prilikom njegova održavanja djelatnici podružnice Zrinjevac nisu nikada imali problema niti im je itko prigovarao. Nismo ni čuli da se netko bunio zbog toga – rekli su tada u toj tvrtki te dodali da oni nisu posadili grmove ruža, već ih samo održavaju kroz godine.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Stari3 20.01.2023.

    Nevjerojatno je ovo veličanje diktatora i zločinca od strane komentatora koji fakat nemaju srama. Naravno da je to ruglo trebalo preorati. I da ne zaboravim, rođen sam u Zagrebu, hrvatski branitelj od prvog do posljednjeg dana Domovinskog rata.

  • adolf-dida 20.01.2023.

    O tko kaze da zemlja nema budućnost.tom zemljoradniku treba dat poticaj.svaka cast.

  • rustytrumb@btcmod.com 20.01.2023.

    Bilo bi fer da svi ....slava U Krajinci....... danas u 15:35 sati stanu mirno i zahvale Joži kaj je stvorio bogatu Hrvatsku koju su onda oni mogli u miru opljackati...................Da nije bilo Jože, svi videniji  bez Domovnice  bi i dalje prodavali cevape gastarbajterima po zapadu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare