To je to što me zanima!

Ovo je nebo iznad Pule sinoć

Imam dobar pogled s prozora, a nekad ostanem i cijelu noć budan da ih snimim, rekao nam je Damir Bošnjak, fotograf iz Pule koji je snimio predivne munje u nedjelju oko 3.30 u noći
Vidi originalni članak

Surađujem s kolegama iz Istrameta, oni mi znaju najaviti u koje vrijeme budu najžešće munje, tada se pripremim, a često ostanem budan i cijelu noć. Ali isplati se!

Rekao nam je to fotograf Damir Bošnjak, koji se fotografijom bavi već sedam godina i ima zavidnu arhivu 'munjevitih' fotografija. Posljednje je snimio u Puli s prozora, noćas oko 3.30, a tijekom dana će možda biti i prilike za još, barem prema trenutnoj prognozi.

Na sjevernom Jadranu moguća grmljavina

Naime, vrijeme bi danas trebalo biti uglavnom sunčano, ali je tijekom dana moguće naoblačenje i grmljavinsko nevrijeme na Jadranu, javlja DHMZ. Temperature bi trebale ostati ispod 30 stupnjeva Celzijevih.

VELIKA KOLIČINA OBORINA VIDEO Nevrijeme u gradu Krku: 'Stara jezgra je poplavljena, a palo je i drvo, skoro na ljude!'

- Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ponegdje kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom, ponajprije na Jadranu, osobito sjevernom te u gorju. Vjetar većinom slab, na Jadranu slab i umjeren jugoistočnjak, uz obalu ponegdje i bura, a u drugom dijelu dana u okretanju na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28 °C - stoji u trenutnoj prognozi DHMZ-a za nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nap7 04.09.2022.

    Lijepo je vidjeti gromove u daljini noć  

  • vinja 04.09.2022.

    Prekrasni prikaz ubojite prirode.

  • uroš blesavi 04.09.2022.

    Bolje da je prčio nego kaj snima gluposti za 200 kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare