To je to što me zanima!

Ovo je super vikend uz 24sata: Darujemo besplatnu kuharicu

Bogati sadržaji za vikend: U subotu svakom čitatelju novina 24sata darujemo veliku blagdansku kuharicu, a u nedjelju za samo šest kuna možete kupiti knjigu molitvi
Vidi originalni članak

Uz besplatnu kuharicu “Blagdani s Podravkom” spremite najbolja jela vašoj obitelji za Uskrs. Molitvenik “Milosrdni Isus” dolazi u mekom uvezu na 96 stranica i bogato je ilustriran. Požurite na kioske, jer su količine molitvenika ograničene.

Blagdanska okupljanja nezamisliva su bez obiteljskih jela. Topli ugođaj zajedništva, mirisi pečenja i domaćih kolača koji podsjećaju na dom vrijednosti su koje se nose čitav život.

Upravo su male tajne i kulinarski trikovi iz bilježnica naših mama i baka nezamjenjiv sastojak čarolije uskrsnog stola, a na njima se temelje i Podravkini recepti sakupljeni u ovoj obiteljskoj kuharici koju vam darujemo u subotu. Lagana tuna salata, uskrsna punjena jaja s hrenom, Fant zapečena tjestenina sa šunkom i sirom, samo su neki od vrhunskih recepata.

U nedjelju uz 24sata za samo šest kuna kupite “Milosrdni Isus”, veliki tematski molitvenik koji vam na 96 strana donosi povijesni pregled nastanka pobožnosti započetih Isusovim ukazanjima u Sv. Faustini.

Kuharicu darujemo uz svaki primjerak vaših omiljenih novina, a molitvenik možete kupiti za šest kuna uz primjerak 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Crna_1 24.03.2013.

    ma nema sto .. jurili smo svi na kioske ko ludi ... samo radi besplatne kuharice .. kao da ih ne djelite dovoljno .. da smo ih od početka skupljali vec bi ih imali tolko da bi se obogatili da smo ih malo preuredili .. sve strpali u jedno tvrdo izdanje s mnogoooo stranica .. !! Mogli bi darovat nesto pametnije .. DA da da ... kuharicu ste darivali a knjga molitvi se nije darivala .. ona je uz nadoplatu bila !!! Pošteno, nema sto !!!

  • Hrvoje Horvat 24.03.2013.

    ak darujete kuharicu darujte i nekaj para kak bi nešto skuhali iz te kuharice

Komentiraj...
Vidi sve komentare