Obavijesti

News

Komentari 2

Ovo je super vikend uz 24sata: Darujemo besplatnu kuharicu

Ovo je super vikend uz 24sata: Darujemo besplatnu kuharicu
3

Bogati sadržaji za vikend: U subotu svakom čitatelju novina 24sata darujemo veliku blagdansku kuharicu, a u nedjelju za samo šest kuna možete kupiti knjigu molitvi

VIDEO

Uz besplatnu kuharicu “Blagdani s Podravkom” spremite najbolja jela vašoj obitelji za Uskrs. Molitvenik “Milosrdni Isus” dolazi u mekom uvezu na 96 stranica i bogato je ilustriran. Požurite na kioske, jer su količine molitvenika ograničene.

Blagdanska okupljanja nezamisliva su bez obiteljskih jela. Topli ugođaj zajedništva, mirisi pečenja i domaćih kolača koji podsjećaju na dom vrijednosti su koje se nose čitav život.

Upravo su male tajne i kulinarski trikovi iz bilježnica naših mama i baka nezamjenjiv sastojak čarolije uskrsnog stola, a na njima se temelje i Podravkini recepti sakupljeni u ovoj obiteljskoj kuharici koju vam darujemo u subotu. Lagana tuna salata, uskrsna punjena jaja s hrenom, Fant zapečena tjestenina sa šunkom i sirom, samo su neki od vrhunskih recepata.

U nedjelju uz 24sata za samo šest kuna kupite “Milosrdni Isus”, veliki tematski molitvenik koji vam na 96 strana donosi povijesni pregled nastanka pobožnosti započetih Isusovim ukazanjima u Sv. Faustini.

Kuharicu darujemo uz svaki primjerak vaših omiljenih novina, a molitvenik možete kupiti za šest kuna uz primjerak 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.