To je to što me zanima!

'Ovo je zadnji put da me vidiš': Ubojica je najavio svoj zločin?

Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: 'Ovo je posljednji put da me vidiš', kaže izvor Slobodne
Vidi originalni članak

Igor Nađ (36), čovjek koji je u četvrtak navečer na zagrebačkoj Kajzerici smaknuo šestero ljudi, dao je navodno naslutiti da će nešto napraviti. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gdje je Nađ došao u četvrtak oko 9 sati, a kad je odlazio bilo je oko 14 sati.

MEĐU NJIMA I DIJETE Ovo je lice ubojice s Kajzerice: On je hladno ubio šestero ljudi

- Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: 'Ovo je posljednji put da me vidiš', kaže izvor Slobodne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kontaktirali su, kako navode, i spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko nam nije odgovarao na telefonske pozive.

Kako je doznao Jutarnji, nakon što je bio opkoljen policijskim specijalcima, Nađ je pokušao preskočiti ogradu Caritasova doma u Brezovici.

Shvatio je da je opkoljen i pucao si je u glavu. Također saznajemo da je smrtno pogođen pao, a kraj njega je bila velika lokva krvi. Na desnoj strani sljepoočnice (samo)ubojica je imao veliku rupu.

Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, ubio je šestero ljudi na Kajzerici u Novom Zagrebu u četvrtak, među njima i 10-godišnje dijete. Pobjegao je i nakon nekoliko sati policija je pronašla njegovo tijelo u Brezovici, deset kilometara od mjesta gdje je počinio jedno od najstrašnijih ubojstava od hrvatske samostalnosti.

MASAKR U ZAGREBU Otac najmlađe žrtve: 'Ubio mi je sina, vraćam se u Hrvatsku'

Ubio je tri žene, dva muškarca i dijete, a masakr je preživjela samo beba. Među ubijenima je i njegova djevojka s kojom je imao bebu. U svom ubilačkom pohodu poštedio je samo dvoipolmjesečnog dječačića koji se, kako smo doznali, nalazi u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici i dobrog je zdravstvenog stanja.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • mrTrobec 02.08.2019.

    Sjećam se jednog koji je rekao:"Zapamtiti će mene crveni Vukovar".I bi tako.

  • serpentine 02.08.2019.

    Da li je dosta osuđivanja žrtve,komentatori???jel dosta??

  • 02.08.2019.

    ovakvo nešto ne može napraviti normalan čovjek:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare