News

Komentari 276

Ovo je lice ubojice s Kajzerice: On je hladno ubio šestero ljudi

Ovo je lice ubojice s Kajzerice: On je hladno ubio šestero ljudi

Njegova obitelj je nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila u hotelu Internacional. Brat mu se vratio u Petrovce nakon rata, a on je uvijek bio na rubu zakona, rekao je ubojičin poznanik za Jutarnji

Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, ubio je šestero ljudi na Kajzerici u Novom Zagrebu u četvrtak, među njima i 10-godišnje dijete. Pobjegao je i nakon nekoliko sati policija je pronašla njegovo tijelo u Brezovici, deset kilometara od mjesta gdje je počinio jedno od najstrašnijih ubojstava od hrvatske samostalnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubio je tri žene, dva muškarca i dijete, a masakr je preživjela samo beba. Među ubijenima je i njegova djevojka s kojom je imao bebu. U svom ubilačkom pohodu poštedio je samo dvoipolmjesečnog dječačića koji se, kako smo doznali, nalazi u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici i dobrog je zdravstvenog stanja.

To je njegov sin kojeg je dobio u vezi s ubijenom djevojkom.

- Igorova obitelj je nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila smještena u hotelu Internacional. Brat mu se vratio u Petrovce nakon rata. Uvijek je bio na rubu zakona, život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Znam da je više puta bio u konfliktu s obitelji - otkrio je ubojičin poznanik za Jutarnji.

Najčitaniji članci