To je to što me zanima!

Vatrogasac koji je stradao u rastopljenoj plastici je kritično: 'Prebacili su ga u KBC Zagreb'

Požar u Osijeku i dalje je aktivan, ali je pod kontrolom. Naveo je to u četvrtak ujutro vatrogasni zapovjednik te poručio kako je do sada 200 vatrogasaca sudjelovalo u gašenju
Vidi originalni članak

Liječnica Ivana Haršanji Drenjančević otkrila je kako je vatrogasac, koji je u srijedu pao u šaht s rastopljenom plastikom, u kritičnom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To su ozljede opasne po život. Opečeno mu je 50 posto površine tijela. Čeka ga dugotrajno liječenje.  Operiran je jučer, jutros je ponovo išao u operacijsku dvoranu i odmah nakon toga je u pratnji anesteziologa transportiran u KBC Sestre milosrdnice. S obzirom na to da se radi o mlađem bolesniku, mi se nadamo da će on to preživjeti - rekla je doktorica za N1.

Požar u Osijeku i dalje je aktivan, ali je pod kontrolom.

Naveo je to u četvrtak ujutro vatrogasni zapovjednik te poručio kako je do sada 200 vatrogasaca sudjelovalo u gašenju.

DRAMATIČNE SNIMKE Tijek događaja u Osijeku: Evo kako se dim širio Slavonijom

Ipak, vatra više ne predstavlja toliki problem koliko silna plastika na prostoru tvrtke za preradu i skladištenje plastike „Drava Internacional“. Zagađene čestice putuju zrakom, širi se i smrad, a građanima je preporučeno da ostanu u kućama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • goks 05.10.2023.

    Razumijem kada vatrogasac strada u sumskim pozaru ili da se naguta dima al ovako nastradat, Pa to se gasi sa distance. Ovaj isao direktno u vatru. Zao mi je covjeka al ih stvarno ima puno neprofesionalnih.

  • Kaj987 05.10.2023.

    Neka se vrati 10 puta jači.

  • 05.10.2023.

    E ljudi, ginete radi Bede

Komentiraj...
Vidi sve komentare