To je to što me zanima!

Ozlijeđenom Mafalaniju su opet pretresli stan i auto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mafalanija su ozlijeđenog lica Draškovićevom vodili policajci. Nakon pregleda auta i stana njega su utrpali u policijski kombi i odvezli na obradu
Vidi originalni članak

Amira Mafalanija policija je u četvrtak prijepodne ponovno dovela do njegovog stana u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, kako bi ga još jednom pretražili. Mafalanija su, vidno ozlijeđenog lica, potom vodili prema parkiranom BMW-u na raskrižju Palmotićeve i Pavla Hatza. Nakon što su pregledali automobil, Mafalanija su ponovno ugurali u policijski kombi i odvezli. Dok su Mafalanija vodili po Draškovićevoj u tijeku je bila policijska konferencija za novinare. Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec potvrdio je da pretražuju kuće, stanove i automobile uhićenih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 1mate 30.10.2008.

    ko ovin supcima daje novce za te aute a nemaju jedan dan radnoga staza nego kriminal

  • normalna 30.10.2008.

    Ko tebe udesi hehehheh nepomaze ti vise ta jaketa preko glave.heheehhehehehhhehheh

  • nekacura 30.10.2008.

    Mislim da je ovo napravljeno zbog medijske pozornosti koja bi pokazala da smo sigurno. Pitanje je da li su Matanić i Mafalani krivci za atentat ili samo sredstvo koje bi pokazalo da policija je efektna. Uostalom što su imali Mafalanija vodit kad su mu pretresli auto i stan, i kako je policija odjednom odlučilia njih prisluškivati, a kad je bio pokušaj atentata o njima nije bilo ni riječi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare