To je to što me zanima!

Ozljeda glave ipak nije bila uzrok njegove smrti, mladić iz Gudovca utopio se u lokvi vode?

Prošlo je već četiri mjeseca od ove tragedija, a prije mjesec dana su iz Županijskog državnog odvjetništva potvrdili da nalazi obdukcije još uvijek nisu gotovi te da su izvidi tajni
Vidi originalni članak

Član Moto kluba White City Riders u nedjelju, 22. siječnja 2023.,  pokraj mjesnog doma u Gudovcu pronašao je beživotno tijelo 23-godišnjaka te je pozvao policiju. 

Tada je Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara odredilo je obdukciju nad tijelom zbog sumnje u nasilnu smrt. Na glavi preminulog mladića pronađena je ozljeda, ali obdukcija je pokazala da je ozljeda na glavi bila lakša te da nije mogla prouzročiti smrt mladića. Navodno je mladić umro od utapanja, neslužbeno doznaje Mojportal.hr.

Nesretni mladić pronađen je samo nekoliko metara dalje od obiteljske kuće. Licem je bio okrenut prema zemlji, a ispod njegove glave se nalazila lokvica vode. 

Prošlo je već četiri mjeseca od ove tragedije, a prije mjesec dana su iz Županijskog državnog odvjetništva potvrdili da nalazi obdukcije još uvijek nisu gotovi te da su izvidi tajni. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strava i sex 19.05.2023.

    A mislili su da ga je netko ubio cijelo selo i okolna 3 sela bila osumljicena kad na kraju lik je pio ko mazga i naravno ispovracao se ko deva i pao glavom u lokvu vode pa kolko trebas pit da nemozes glavetinu iz lokvice izvadit?ponavljam....alkohol je zlo u zlu

  • liliZG2.0 19.05.2023.

    stvarno si pehist ak ti lice završi u lokvi vode i utopiš se u njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare