To je to što me zanima!

Ozljede su bile preteške: Umro policajac ranjen kod Prijedora

Marko Š. (44) kod Prijedora je prvo nožem ranio oca, a nakon što su došli policajci zapucao je na njih iz puške. Teško je ranio Slađenka T. koji je noćas podlegao ozljedama u prijedorskoj bolnici
Vidi originalni članak

Policajac Slađenko T. (48) preminuo je noćas oko 1 sat u prijedorskoj bolnici nakon što ga je u nedjelju poslijepodne puškom ranio Marko Š. (44) u Gornjoj Ravskoj kod Prijedora, javlja Dnevni avaz

Podsjetimo, muškarac je prvo nožem u prsa ubo oca, a nakon što su došli policajci na njih je zapucao iz puške. Tad je i teško ranio policajca. 

Nakon pucnjave su uhitili muškarca, a prema navodima Avaza, radi se čovjeku koji se ranije već liječio zbog psihičkih poremećaja. 

Klix.ba navodi da je ubodeni otac stabilno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sony55 22.04.2019.

    Doživotna, teški prisilan rad uz povremena batinanja.

  • 22.04.2019.

    Samo u bosni ljecio se u ludari i ima pusku bice i urednu dozvolu

  • 22.04.2019.

    Sada će oni jučerašnji eksperti (glede rokanja petarde u crkvi u Munchenu) početi tvrditi, da on nije psihički slučaj, već je u pitanju 100% terorizam, jer čim policija objavi službeni izvještaj ( kao u Munchenu) oni znaju da je lažan. Vjerojatno će ovome prišiti, da je bio i ISIL-ovac s obzirom da je krimen počinjen nožem, a ISIL-ovcima je jedno od glavnih oružja bio nož.

Komentiraj...
Vidi sve komentare