To je to što me zanima!

Pa jel ovo moguće?! Spašavaju živu glavu, a oni vuku kofere...

Društvenim mrežama proširile su se fotografije putnika koji su gurali kofere i nosili putne torbe. To je prouzrokovalo pogiblju putnika kojima su otežali brz prolaz, tvrdi avionski stručnjak Geoffrey Thomas...
Vidi originalni članak

U nesreći u Moskvi u kojoj je eksplodirao avion tijekom prisilnog slijetanja poginulo je 40 putnika i 1 član posade. Dramatične snimke prikazuju ogromni plamen koji guta avion. U evakuaciji koja je trajala 55 sekundi spasilo se 37 putnika.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službenik moskovske zračne luke ispričao je kako su spašavanje otežali putnici koji su uzimali svoju ručnu prtljagu. Član posade Maxim Moiseev umro je spašavajući putnike. Poginuo je pokušavajući otvoriti vrata na repu aviona koja je zahvatila vatra.

Društvenim mrežama proširile su se fotografije putnika koji su sa sobom nosili ručnu prtljagu, a neki su gurali i kofere te nosili putne torbe. 

- Zabrinjavajuće je što na fotografijama možete vidjeti putnike koji nose prtljagu, a neki od putnika u avionu su snimali video - rekao je avijatičar Geoffrey Thomas. 

NOVE SNIMKE Što se točno dogodilo: Avion se odbijao od piste poput igračke

- Ovo je nažalost situacija u kojoj su nesmotreni putnici uzimali torbe umjesto da su brzo izašli iz aviona. To je prouzrokovalo pogiblju brojnih putnika kojima su otežali brz prolaz. Generalno postoji problem u ovoj industriji što putnici ne slušaju instrukcije posade. Trebali su što brže izaći iz zrakoplova - zaključio je Thomas.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • NumberOne_1 06.05.2019.

    Previše sebičnosti u ovo vrijeme. Nema se što više reći!

  • 06.05.2019.

    Ti se drze ništa mi neće ovi dan pokvarit! Ljudi gore a ti gace spasavas

  • שלווה 06.05.2019.

    Mislim da nema samo jedan izlaz u slucaju nuzde,ali ako svi idu jedan za drugim ka izlazu,sad bilo sa koferom ili bez izlazi se u minutnom taktu,mada tesko je to sada sa panikom i zamisliti,ja kad izlazim u normalnim uslovima,ja iskreno poguram ove sa koferima da prodjem brze.Jer,prosto nevjerovatno sta na kratkim putanjama sam primjetila:50% putnika sa unosenom prtljagom u avion je sa prekoracenim mjerama kofera iliti torbi,koje unose!!!!stavljaju ih onda ispod sjedista,zauzimaju cijeli odjeljak sa svojim prtljagom,iako nas troje sjedi i svak bi trebao imati svoj prostor!!!!Moj ruksak je jednom zbog takvih stuardesa odnijela na broj 80,ja sam bila 12!!!ono sto bi trebali predati oni unesu!uvrh glave da svi nose tasne!Evo sad se i ovdje vide ti propusti,jer ovo su preveliki koferi!!!!to se trebalo predati u startu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare