To je to što me zanima!

Padobranca vjetar kod Poreča bacio na stijene i vukao po tlu

S obzirom da je padobran još uvijek stvarao silu i vukao unesrećenoga po podu, u pomoć su mu priskočili mnogobrojni gosti koji su se tu kupali u moru ili ispijali piće...
Vidi originalni članak

Nagla promjena vremena s mora i jak vjetar koji je u jednome trenutku snažno zapuhao, bacio je danas oko podneva padobranaca kojeg je vukao gliser na stijene plaže autokampa Polidor u Funtani nedaleko Poreča. 

Prema riječima očevidaca jak je vjetar doslovno povukao padobranaca i gliser prema kopnu, a uslijed čega je padobranac pao i više puta udario o obalu, stijene i terasu jednog lokala.

S obzirom da je padobran još uvijek stvarao silu i vukao unesrećenoga po podu, u pomoć su mu priskočili mnogobrojni gosti koji su se tu kupali u moru ili ispijali piće. 

Ozlijeđeni je brzom intervencijom hitne medicinske pomoći prebačen u bolnicu, a koje je ozljede zadobio tek će se utvrditi. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Zicbo_1 02.08.2018.

    Sve je završilo kako treba. Dečko je sasvim u redu s lakšim ogrebotinama. Smiješno je to što je novinar napisao, a nema pojma što se točno dogodilo. Ako baš nekoga zanima dvije osobe su bile na padobranu. Jak iznenadan vjetar je zapuhao sa mora prema kopnu, te je jedina opcija pratit padobran i istovremeno namotavat konop kako bi se spustio što bliže moru. Nakon što je padobran prisilno spušten u more jedna se osoba otkačila na vrijeme i ostala u moru bez ogrebotine dok se druga osoba nije uspijela otkačit na vrijeme pa ju je padobran odvukao nekoliko metara po moru do kopna.

  • 02.08.2018.

    To je bio iznajmljivac gliseras? Ako je, uopce ni najmanje ne sumnjam u strucnu procjenu dozicnog, imanje dozvole izdavanje racuna i slicne sitnice...ili privatno odradjeno jednako inteligentno?

  • Jura_Soldier 02.08.2018.

    Padobranac? Mislim da to nema veze s tim,jer je ovo parasailing,kad te gliser vuče po moru. Žalosno da je sve dopušteno i nitko ne kontrolira ništa. Laka i brza zarada,a korisniku kako bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare