To je to što me zanima!

Iz mora su izvukli auto i tijelo nestalog menadžera iz Splita

Očevidom je utvrđeno da je u Škodi Fabiji splitskih registracija bilo tijelo 42-godišnjaka za kojim je u PU splitsko-dalmatinska 22. veljače raspisala potragu
Vidi originalni članak

U moru kod trajektnog pristaništa Žigljen na otoku Pagu u petak ujutro oko 8.30 sati pronađen je automobil u kojem je bilo beživotno tijelo muškarca.

Očevidom je utvrđeno da je u Škodi Fabiji splitskih registracija bilo tijelo 42-godišnjaka za kojim je PU splitsko-dalmatinska 22. veljače raspisala potragu. Riječ je o Željku Domljanoviću, menadžeru splitske podružnice Basler osiguranja Zagreb koji je u četvrtak 21. veljače oko 10 sati kolegama rekao da ide liječniku jer se loše osjeća, a nakon toga isključio je mobitel i više se nikome nije javio. 

Nakon vanjskog pregleda tijela nisu pronađeni tragovi nasilja, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije u Općoj bolnici u Zadru. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Hećim 03.03.2013.

    Da, netko ga je i na ovom forumu u rubrici o nestalima spomenuo. No da niko nije vidio auto u pristaništu...........

  • biberrr 03.03.2013.

    Još jedno ubojstvo koje će se proglasiti samoubojstvom. Očito je da je bio otet pa ubijen.

  • tatek 02.03.2013.

    ako mu je pozlilo ne vidim razlog zašto neko ne bi išao sa njim od poznanika i to da je ugasio mobitel , možda se mob. ugasio sam u vodi,opet ako se sam ubio onda je kukavica jer se boji života

Komentiraj...
Vidi sve komentare