To je to što me zanima!

Pahor: Postigli smo veliki napredak u dogovoru s RH

Olli Rehn oglasio se prvi put nakon neuspješnih pregovora prošlog četvrtka rekavši da je sad krajnje vrijeme da RH i Slovenija nađu rješenje
Vidi originalni članak

Nakon razgovora s premijerom Borutom Pahorom čelnici slovenskih parlamentranih stranka rekli su da žele da se proces pregovora o granici s Hrvatskom uz posredovanje EU nastavi.  Pahor ističe da je u pregovorima u proteklih šest mjeseci postignut veliki napredak te da bi bilo šteta sada to napustiti. Najavio je da će Slovenija predložiti Europskoj komisiji nastavak pregovora. Europski povjerenik za proširenje Olli Rehn oglasio se prvi put nakon neuspješnih pregovora prošlog četvrtka rekavši da je sad krajnje vrijeme da Hrvatska i Slovenija same nađu rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • timunjer 25.06.2009.

    Pa vidite šta mi tu radimo. Svađamo se zbog grešaka nekoliko ljudi na visokim položajima, koji imaju pune stomake, a još puniji su im računi na bankama. Njima to sigurno odgovara, da mogu iz naslova smirenja situacije, još više vuči lovo od nas. A mi , mi se i dalje svađamo, a i jedni i drugi, u trgovini kupimo to , koliko love imamo a ne sve što nam treba. Tenkiramo vozila za 10, možda 20 litara, a ne puno, jer treba nešto ostati za dijecu, da mogu imat marendu u školi. A mi obični ljudi, potpaljeni od pokvarenjaka, mi se i dalje vređamo. Ali moramo pazit, da ne dođe do mržnje, jer to se vrlo teško zaboravi. Mržnja rodi mržnju. Mi dolazimo na Jadran, ali vi dolozite isto kod nas ili pređete preko Slovenije. Jel očete da bude strah i jedne i druge. ZAŠTO. Da mogu računi u bankama rasti i rasti. Ne budimo glupi.

  • timunjer 24.06.2009.

    I opet dokaz, kako vaši mediji podržavaju, da se mi i vi moramo svađati. Moj odgovor je izbrisan, a odgovor onog kr..na aleksandra bolesnog, da bi vi nas bombardirali, to je vaš administrator ostavio. Pa neka, znam sa kakvim ljudima imam posla, a vabim vas, vi samo dođite .Još malo pa nečete imati za HLEB, a kamoli za bombe. Hahahaha

  • timunjer 24.06.2009.

    alexandar, šta bi ti napravio, kretenu jedan. Jer nemaš dosta bombardiranja. Ami bismo se pustili jeli. U deset dana smo završili sa čitavom JNA, a koliko je vama trebalo. Dobro tu su bili i drugi interesi. Ako bi bilo brzo gotovo, ne bi ti mogao klati žene i starce i djecu i plačkati njihovo siromašno imovinu. Ti bih bombardirao jeli. Dođi bliže, pa da vidiš kako bomba izgleda. Ali ja ču šakom, da ne stradaju nevini. Ali pripremi kune za nove dokumente. Morat češ zamijenit slike i to od samo jedne bombe, idi..te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare