To je to što me zanima!

Pala s kreveta: Bebi se igla za kukičanje zabila u oko

Kumkum (1.5) pala je s kreveta i ubola se iglom koja je kroz oko došla sve do površine mozga. Liječnici su iglu vadili s unutarnje strane lubanje
Vidi originalni članak

Malena Kumkum, 18-mjesečna Indijka, igrajući se u petak iglom za kukičanje, pala je s kreveta i iglu si zabila ravno u desno oko. Njena šokirana majka Puneeta nije dirala iglu nego ju je odmah odvezla u bolnicu.
- Bila je nemirna i slabo je disala. Morali smo joj dati sedative da se smiri kako bismo počeli s operacijom. Pročistili smo joj dišne puteve i dali anesteziju - ispričao je liječnik Kapil Dev Soni iz bolnice u New Delhiju. Kako je iglu zbog kukice na vrhu bilo nemoguće izvući iz oka, a da ga pritom ne oštete, liječnici su ju odlučili izvući s druge strane, s unutarnje strane lubanje. Pet liječnika sudjelovalo je u trosatnoj operaciji. Srećom, majka je djevojčicu na vrijeme dovela u bolnicu, unutar tri sata. U suprotnom je moglo doći do krvarenja mozga zbog oštećenja vanjske ovojnice.
- Igla je srećom promašila sve bitne dijelove oka. Njen vid uopće nije oštećen - rekao je liječnik odavši da ipak postoji rizik da djevojčica dobije meningitis zbog curenja cerebrospinalne tekućine. Kumkum će iz bolnice izaći u petak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HUMI 18.12.2008.

    Nije mi jasno kako ne obrišu komentar od FREEYOURSELF a ja samo dam malo žešću kritiku i izbrišu me.

  • lost_soul 17.12.2008.

    gdje joj je mater bila kad se djete igralo sa iglom. samo se to pitam. stvarno ta zena ne pazi na djete.

  • ivkanica 17.12.2008.

    nije bog kriv freeyourself za takvo sto,nemozemo njega okrivljivati za sve lose na svijetu!k!riva je neodgovorna majka koja je uopce dopustila da se dijeten igra s tom ostrom iglom!hvala bogu da je dijete sad dobro!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare