To je to što me zanima!

Pali bankomat banditi: Uhitili četvorku, mjesecima podmetali eksplozive, izazvali veliki požar

Sisačka i zagrebačka policija zajednički su uhitile četvorku koju terete za četiri pokušaja krađe iz bankomata podmetanjem eksploziva. U jednoj su eksploziji izazvali i požar
Vidi originalni članak

Siasčki policajci u suradnji s kolegama iz Zagreba dovršili su višemjesečnu istragu nad četvvero hrvatskih državljana starih 23, 25, 28 i 30 godina zbog sumnje da su počinili četiri teške krađe provalom u bankomat u pokušaju i kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.  

EKSPLOZIJA PROBUDILA TRNSKO 'Vidio sam razbojnike koji su raznijeli bankomat. Jedan od njih mi je signalizirao da šutim'

Istragom su utvrdili da su 25-godišnjak i 30-godišnjak, zajedno s još jednom osobom, 22. prosinca 2020. na području Dubrave kod Vrbovca pokušali provaliti u bankomat koji se nalazio u sklopu zgrade Općine, eksplozijom plinske smjese u čemu nisu uspjeli.



Potom su s još jednom osobom, 30. prosinca, 2020. u Jalševcu kod Rugvice, na isti način pokušali provaliti u bankomat koji se nalazio smješten u objektu Dječjeg vrtića.



Također sumnja se da su 25-godišnjak, 28-godišnjakinja i 30-godišnjak, 10. siječnja prošle godine u Voloderu pokušali provaliti u bankomat koji se nalazio u sklopu trgovine eksplozijom plinske smjese. U eksploziji je došlo do znatnih oštećenja bankomata kao i prostora i robe u samoj trgovini.

POLICIJA RADI OČEVID VIDEO Burna noć u Zaprešiću: Netko je eksplozivom raznio bankomat u blizini benzinske

Potom su 31. siječnja 2021. 23-godišnjak, 25-godišnjak i 30-godišnjak, u mjestu Velika Ludina, pokušali provaliti u bankomat koji se nalazio u sklopu Društvenog doma također eksplozijom plinske smjese. Tu su napravili veliku štetu, a u eksploziji su izazvali i požar zgrade Društvenog doma i krovišta te je oštećenjem bankomata na prostoriji Hrvatske pošte i Društvenog doma nastala znatna materijalna šteta.



Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su uz posebno izvješće zbog navedenih kaznenih djela predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SZD2019 03.09.2022.

    Po kratkom ubrzanom postupku riješiti...

  • 33beg33 13.01.2022.

    zanimljivo koliko se kriju imena kriminalaca,pitanje zasto,tatini sinovi,članovi uglednih obitelji ili manjina,a objavljujete imena gdje nisu potrebna

  • tico123 13.01.2022.

    i sad če u zatvor love više nema a mi če mo im plačati smještaj i hranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare