To je to što me zanima!

Panika u Siriji: ISIL-ovci sada u strahu bježe prema Europi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija je u posljednja tri dana izvela više od 60 zračnih udara na uporišta ISIL-a u Siriji te je najavila da će ih još žešće napadati. Uništili su 50-ak značajnih objekata
Vidi originalni članak

Uspjeli smo znatno oslabiti vojnu moć terorista. Panika i dezerterstvo načeli su njihove redove, rekao je visoki dužnosnik ruskog glavnog stožera, general Andrej Kartapolov . On tvrdi da se 600-injak ISIL-ovih boraca dalo u bijeg i da pokušavaju ući u Europu, javlja Sputniknews .

Rusija je u posljednja tri dana izvela više od 60 zračnih udara na uporišta ISIL-a u Siriji te je najavila da će ih još žešće napadati. Moskva je izrazila spremnost na suradnju sa svim zainteresiranim zemljama.

POGLEDAJTE VIDEO: Rusi bombardiraju ISIL

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kartapolov je kazao kako su u posljednja tri dana uništili oko 50 objekata kojima se koristi ISIL i kako su značajno oslabili njihovu vojnu moć.

POGLEDAJTE VIDEO: Uništavanje objekata u kojima ISIL proizvodi oružje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SAD žestoko kritizira ruske napade na Siriju jer su među žrtvama navodno i civili i djeca, a istovremeno su američke zračne snage bombardirale talibane u Afganistanu te vjerojatno pogodile bolnicu u kojoj je poginulo najmanje 19 liječnika i pacijenata. NATO je priznao da postoji mogućnost da su odgovorni za 'kolateralne žrtve'.

POGLEDAJTE VIDEO: Stradavanje afganistanske bolnice u zračnom napadu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Idi na 24sata

Komentari 252

  • ćiro legenda 05.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tabasco Pit 04.10.2015.

    Stalno su bili maskirani za ovaj slučaj kad će bit masovna bježanija.

  • Tabasco Pit 04.10.2015.

    Sad ćemo svu tu bagru dobit u EU, od početka sam to tvrdio. Odmah sve hermetički zatvorit i prohvatiti ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare