To je to što me zanima!

Panika u Stockholmu: Usred grada eksplodirao je autobus

Iako su mnogi ljudi pomislili da se radilo o terorističkom napadu, policija kaže da se radi o prometnoj nesreći. Autobus je eksplodirao na ulazu u tunel Klarat. Ozlijeđeni vozač prevezen je u bolnicu
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija uzdrmala je središte Stockholma u nedjelju nakon 11 sati. Kod ulaza u tunel Klarat u centru grada eksplodirao je gradski autobus, a gust oblak dima dizao se iznad grada, zbog čega su mnogi pomislili kako se radilo o terorističkom napadu. 

- Čuo sam jaku eksploziju, a potom nekoliko manjih. Ubrzo se vidio oblak crnog dima. mislio sam da se radi o napadu u gradu - rekao je Björn Wallentin za Aftonbladet.

O svemu se ubrzo oglasila i policija koja je izvijestila kako je autobus bio prazan, a ozlijeđeni vozač s opeklinama je prevezen u bolnicu, ali još nije poznato koliko su teške ozljede vozača.

Dodaju kako se cijeli slučaj vodi kao prometna nesreća.

Kako prenosi Aftonbladet, sumnja se da je autobus udario u limitator visine te da su eksplodirali spremnici plina na krovu. Patrik Åberg iz prijevozničke tvrtke Keolis rekao je kako je vozač trebao krenuti na svoju rutu, ali je otišao na krivu cestu i udario u barijeru prije tunela kroz koji ne smiju voziti zbog visine. 

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 30

  • asphyxia 10.03.2019.

    Uopće nije terorizam, kako to nekome može pasti na pamet samo???

  • Rocking Roller 10.03.2019.

    Eksplodirao autobus... Svaka čast. A što može u autobusu EKSPLODIRATI, kao i u bilo kojem vozilu?? Već vidim "pametne" koji će reći da može gorivo...

  • Jazooooo 10.03.2019.

    Moš mislit šta nije terorizam . Bus eksplodiro iz čista mira hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare