To je to što me zanima!

Panika u Zagvozdu: Buktinja iz automobila zahvatila je šumu

Cesta kroz Zagvozd je zbog intervencija bila zatvorena te je nastala kilometarska kolona. Navodno je automobil vozio na plin, pa je zbog njegova požara nastala još veća panika
Vidi originalni članak

Prvo je planuo Mercedes, a onda je buktinja iz njega zahvatila i čempres ispred crkve, kaže čitatelj o požaru u subotu oko 12 sati u Zagvozdu. Automobil se, potvrđuju u PU splitsko-dalmatinskoj, zapalio u prednjem dijelu tijekom vožnje. Nasreću, nitko se nije ozlijedio. Vlasnik je odbio očevid. 


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vatrogascima iz DVD-a Zagvozd, koji su inače udaljeni stotinjak metara od mjesta nesreće, trebalo je sigurno 20 minuta da dođu. Prvo su stigli nekim manjim vozilom, potom je došlo ono veće. Još im je i vode nestalo u cisterni. Za to vrijeme sve je izgorjelo, skoro pa nisu imali što gasiti - tvrdi još jedan od očevidaca. 


Cesta kroz Zagvozd je zbog intervencija bila zatvorena te je nastala kilometarska kolona. Navodno je automobil vozio na plin, pa je zbog njegova požara nastala još veća panika.     

Auto izletio u zavoju, motocikli udarili u kamion...

A u subotu je zabilježeno još nekoliko nesreća, na svu sreću bez žrtava. U Globočecu Ludbreškom automobil je izletio u zavoju, probio ogradu i završio u dvorištu obiteljske kuće. Dvoje ljudi iz auta lakše je ozlijeđeno. Na cesti od Senja prema Žutoj Lokvi teško su ozlijeđena dva motociklista (28 i 37). Motociklima su prešli na suprotnu stranu kolnika i udarili u prednji dio kamiona. Prevezli su ih u KBC Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • jabuka5 08.07.2016.

    nesreču treba , pomagati i zvati pomoč , a snimati samo ako se to stvarno može , odnosno ako zaista nismo potrebni u spašavanju , ja tako mislim.,,Ovdje su vatrogasci , malo zatajili ....koja brzina , majko mila ...

  • alcapone123 04.07.2016.

    haha pa šta opet mercedes?!! Svaki drugi dan neki mercedes ili ti ga švabski auto izgori....gdje je ADAC sa statiskom samozapaljenja njemačkih marki vozila?? Nema on tu statistiku!

  • ajetodoo 03.07.2016.

    Vrlo važno, izgorila jedna stara šklopocija, kao da ih manjka kod Imackog. Veći je problem u cijelom slučaju da dežurni lektori ne reagiraju na pravopisne pogreške u članku.Zar im je vrhunski domet č i ć? Mercedes je žensko ime(kao i Dolores) pa treba pisati "izgorila Mercedes".Isto kao izgorila Škoda, Izgorila Astra, izgorila Honda(ah, da, japancima se to ne može dogoditi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare