To je to što me zanima!

Pankretić: Veseli me kad dođem u zabačene krajeve

Božidar Pankretić je otvorio novosagrađenu područnu školu Bukovlje. Škola je stajala gotovo dva milijuna kuna, a u nju će ići pet učenika
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić i karlovački župan Ivan Vučić rezanjem vrpce su u petak svečano otvorili novosagrađenu područnu školu Bukovlje kojai je u istoimenom naselju u blizini Duge Rese. U staru derutnu školu išlo je troje učenika. Područnu školu trenutačno pohađa petero učenika koja su nastavu tijekom izgradnje škole pohađali u vatrogasnom domu. Većinu troškova izgradnje škole, koje je stajalo gotovo dva milijuna kuna, financiralo je ministarstvo.
- Privilegija mi je što mogu u ime Vlade i ministarstva otvoriti ovu školu, koja će potaknuti ljude ovog kraja da ostanu živjeti u ovom prekrasnom mjestu. Zadaća ministarstva jest da svaki kutak lijepe naše bude ravnomjerno razvijen. Još moramo poraditi na tome da u ruralnim područjima uredimo poslovne zone kako bi doveli gospodarstvo u takva manja područja - rekao je Pankretić te dodao da je i on seosko dijete te da ga veseli kad dođe u zabačene krajeve.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • roccobarocco 30.04.2010.

    Naravno, tu se osjecas svoj na svome!

  • vanbračna kći 30.04.2010.

    Veseli tebe i traženje rude u nosu, s*ljo nekulturni! I-P

  • majka 2 30.04.2010.

    nevjerojatno,taj čovjek mi užasno sliči na svinju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare