To je to što me zanima!

Pao Titin tjelohranitelj: Uhitili ga zbog nasilničkog ponašanja

Već je bio uhićivan i to u kolovozu prošle godine, ali se brzo našao na slobodi. Njegov izlazak iz pritvora sredio je Tito, Edin Gačanin, narko bos koji se nagodio s tužiteljstvom, kojemu je Kadrić bio osobni čuvar
Vidi originalni članak

Dženis Kadrić, tjelohranitelj šefa narko kartela Edina Gačanina Tita, uhićen je sarajevskoj zračnoj luci pri povratku iz Dubaija. Kako piše Dnevni Avaz za njim je postojala tjeralica MUP-a BiH zbog nasilničkog ponašanja.

Već je bio uhićivan i to u kolovozu prošle godine, ali se brzo našao na slobodi. Njegov izlazak iz pritvora sredio je Tito, Edin Gačanin, narko bos koji se nagodio s nizozemskim tužiteljstvom, kojemu je Kadrić bio osobni čuvar.

Inače Titu se sudi zbog uvoza dviju pošiljki kokaina 2020. godine teških više od 2.400 kilograma preko luka Roterdam i Hamburg i uvoz kemikalija za proizvodnju kristalnog meta.

JOŠ IH JE 20 POD ISTRAGOM Uhićeno 14 zaposlenika zračne luke - otvarali torbe putnika pa krali nakit, mobitele, satove...

Tito je, kako se navodi, rukovodio transportom kokaina u Europu iz Perua, posebno od 2006. nadalje. DEA je 2017. objavila informaciju da je vođa "Tito i Dino kartela", tzv. "super kartela" koji je djelovao iz Dubaija i koji je surađivao s irskim klanom Kinahan, talijanskim Raffaele Imperialeom i Ridouanom Tagijem.

Tito je uhićen u Dubaiju prošle godine, kao i desetine drugih osumnjičenih. Nizozemska je tada zatražila njegovo izručenje, navodi NRC jer je, na temelju poruka na kodiranim aplikacijama koje je dešifrirala policija, on osumnjičen za umiješanost u uvoz dviju pošiljki kokaina i pošiljke kemikalija za proizvodnju kristalnog meta, za koji je sada osuđen. Nakon Tita uhićen je i njegov tjelohranitelj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jozoglumac1bis 23.12.2023.

    Svi bosnići su poduzetnici 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare