To je to što me zanima!

Papa krši protokol? Slikao se s mladima u Bazilici sv. Petra

Jedan mladić mobitelom je snimio sebe i svoje prijatelje s Papom u Bazilici sv. Petra, a fotografija je osvanula na Facebooku i proširila se društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Papa Franjo (76) pozirao je s tinejdžerima koji su došli u posjet Vatikanu. Jedan mladić mobitelom je snimio sebe i svoje prijatelje s Papom u Bazilici sv. Petra, a fotografija je uskoro osvanula na Facebooku i proširila se po društvenim mrežama.

Mladi na slici pripadali su skupini iz župe na sjeveru Italije koja se u srijedu susrela s Papom i potom mu se približila da se slikaju. 

Papu su već počeli kritizirati da ponovno krši protokole, nakon što je nedavno nazvao jednog mladića koji mu je ostavio pismo.  

List Corriere della Sera piše kako se ne radi o marketingu, već da Franjo voli biti među ljudima, dok je njegov prethodnik volio biti s knjigama.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • SoTrue 20.09.2013.

    Svaka čast papi što voli biti ljudima i družiti se...Usrećuje i pokazuje suosjećanje za mnoge, nemam riječi, ovog papu vrijedilo bi upoznati! :D Žao mi je da ne živim negdje u Italiji(il čak bolje, blizu Vatikanu)....

  • AntePerica 02.09.2013.

    kakav kralj od čovjeka,,to je pravi glas božiji..radi sve suprotno od onoga čega se mora pridrižavati...pokazuje veliku ljubav,i poštovanje prema ljudima,,čini samo dobra djela,,ne zanima ga bogastvo materijalno,,nego samo duhovno koje dijeli sa svima,,neka samo tako i nastavi i vratit ce svima nadu,,da postoji dobro i treba ga širiti dalje

  • Casper40 02.09.2013.

    Kakvi protokoli, sadašnji Papa je pravi narodski čovjek, svaka mu čast. Zašto netko mora živjeti u okvirima,ako iskače nije dobar za elitu. Ja sam po vjeroispovijesti Musliman,ali ovo je svjetski čovjek, i podržavam Papu Franju u negovoj slobodi i bliskosti sa ljudima. Jedini Papa kojiega će narod drugačije vidjeti doživjeti i koji će ostavi veliki trag u odnosu Papa vjernici. Skidam kapu i svaka čast Papa Franjo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare