To je to što me zanima!

Papa: Znam da me mogu ubiti, ali Boga molim da me ne boli

Osim o prijetnjama smrću, Papa je govorio o rizicima koje za mlade diljem svijeta donosi krijumčarenje droge, ali i o trendu napuštanja katoličke crkve u svijetu
Vidi originalni članak

- Svjestan sam da bi me mogli ubiti, ali nadam se da će me Bog poštedjeti bolne smrti jer sam ja pravi slabić. Ako me fanatici žele smaknuti, to je Božja volja - rekao je papa Franjo u intervjuu za argentinske novine La Carcova News

Papa je ovo izjavio nekoliko mjeseci nakon što je filipinska vojska objavila kako je spriječila plan džihadista da ubiju Papu tijekom njegova posjeta Manilli u siječnju. I talijanska policija upozorila je Vatikan kako ubojstvo Pape Franje planira i mafija.

Osim o prijetnjama smrću, Papa je govorio o rizicima koje za mlade diljem svijeta donosi krijumčarenje droge, ali i o trendu napuštanja Katoličke crkve koji u svijetu uzima maha.

- Tužno je kad vidite dijete koje ne zna nacrtati križ. To znači da od majke i oca nije dobilo najveći dar, a to je vjera. Vjera je dar, ona nije psihološko stanje, a kada vam netko uruči dar, vi ga uzmete, zar ne? - rekao je Papa.

Otkrio je i kako će putovati u rodnu Argentinu 2016. godine, ali da će usput posjetiti i susjedne zemlje. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mihaela888 12.03.2015.

    Prvi Papa kojeg poštujem. Nadam se da ga Vatikanska mafija neće smaknuti.

  • nnina7 11.03.2015.

    kakvo ispiranje mozgova......dalo bi se tu puno toga reći.....

  • dinamo45 11.03.2015.

    Dragi Franjo vjera nije dar nego nam je nametnuta od samog rodjenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare