To je to što me zanima!

Parkiranje pošlo po zlu: Htio u rikverc, ali je ubacio u 'prvu'

Vozač je prešao preko nogostupa i udario u poslovnicu osiguravajućeg društva. Srećom, vozač nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta na vozilu i na poslovnici
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja prometne nesreća dogodila se jutros u Umagu kada se 82-godišnji vozač zabio u staklo osiguravajuće kuće i prošao bez ozljeda. 

Policija kaže da se nesreća dogodila u ulici Tribje oko 10.55 sati kada se državljanin Hrvatske (82)  htio zaustaviti i vozilo parkirati vožnjom unatrag, na obilježenom parkirnom mjestu.Tu je pošlo po zlu jer je umjesto u rikverc ubacio u "prvu".

"Vozač koji je sam bio u vozilu umjesto u rikverc ubacio je u prvu brzinu, prešao preko nogostupa i udario u poslovnicu osiguravajućeg društva. Vozač je prošao na sreću bez ikakvih ozljeda, ali je nastala materijalna šteta i na vozilu i na poslovnici, koja će se naknadno utvrditi", kazali su nam u PU Istarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Krstanović_2 13.08.2017.

    Dedi uzet vozacku mozda ipak ima malo previse godina😕

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.08.2017.

    treba mi zadnji branik. izgorilo mi oko auspuha

  • Fenix7 12.08.2017.

    Emti Golfa, još kad vidiš kak' se važno cijelim tijelom okrenu otraga i gledaju u rikverc, a opiče u prvu, pa po gasuuuu... Jadni dedek (82), koji šok! :DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare