To je to što me zanima!

Pas čuvar uhvatio uljeza koji je preskočio ogradu Bijele kuće

Ravnateljica tajne službe dala je ostavku jer je samo ove godine sedmero ljudi uspjelo upasti u predsjednikovu rezidenciju. Jedan je imao nož, drugi Pokemona
Vidi originalni članak

Dominic Adesanya (23) preskočio je jučer ogradu dvorišta Bijele kuće te na sjevernom travnjaku mahao rukama i podizao majicu. Tad su na njega pojurili psi čuvari. Iako ih je tukao nogama, jedan ga je uspio srušiti i zadržati do dolaska agenata tajne službe. 

Mladić nije bio naoružan, no svejedno je tajna služba sat i pol pretraživala Bijelu kuću te nitko nije smio ući niti izaći.

Adesanyja su prevezli u bolnicu, a ozlijeđene pse veterinaru, javlja Daily Mail. 

Mladićev otac je kazao američkim medijima da mladić ima psihičkih problema i da mu ovo nije prvi put da ometa posjed Bijele kuće. Htio je reći Baracku Obami da ga progone neki ljudi. 

On je sedmi koji je ove godine preskočio ogradu. U rujnu je ratni veteran Omar Gonzalez uspio čak ući u Bijelu kuću s nožem u ruci, no na vrijeme ga je svladao tajni agent koji nije bio na dužnosti. 

Prije njega je ogradu preskočio muškarac s Pikachu šeširom i Pokemon igračkom. Predao se kad je nekoliko agenata uperilo pištolje u njega. Zbog niza incidenata ostavku je podnijela ravnateljica tajne službe Julia Pearson.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Behemot 23.10.2014.

    A zašto nitko ne upada kod nas na Pantovčak kod Josipovića?

  • propuh_u_glavi 23.10.2014.

    Tako se to radi, kad vidis da grijesis u poslu - daj otkaz.

  • Nik Dubrovnik 23.10.2014.

    bice kakav teoreticar zavjera pa umislio da ga cia i nsa gone

Komentiraj...
Vidi sve komentare