To je to što me zanima!

Pas je zapeo na prozoru na prvom katu zgrade u Zagrebu

Pas se, tvrdi vlasnik, popeo kroz drugi prozor i nije se znao više vratiti u stan. Dodao je da je pas zbrinut i dobro te da su pojedinci nepotrebno podignuli paniku
Vidi originalni članak

Zabrinuti prolaznici fotografirali su psa koji je u Zagrebu u ponedjeljak oko podneva zapeo na prozorskoj dasci od desetak centimetara.

Prozor je na prvom katu stambene zgrade u Šubićevoj ulici. Pas se, tvrdi vlasnik kojeg smo pronašli, popeo kroz drugi prozor i nije se znao više vratiti u stan. 

- Nije mu to prvi put, stalno tako nešto izvodi. Vižljast je, što da vam kažem - kratko je komentirao, želeći ostati anoniman. Nije nam htio reći ni ime psa ni koliko je star. Vlasnik u prizemlju zgrade ima postolarsku radnju. Vidjevši prolaznike koji fotografiraju zgradu, znao je da je riječ o njegovu ljubimcu. Dodao je da je pas zbrinut i dobro te da su pojedinci nepotrebno podignuli paniku.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 45

  • EddieBektas 30.06.2015.

    Ja sam fotograf dotičnih slika sa psom, i tvrdim da vlasnik psa laže, nemoguće je da se pas sam popeo na zatvoreni prozor 4 m iznad zemlje. Pa ljudi, pogledajte samo slike i sami procijenite. Tom vlasniku treba oduzeti psa, jer to što je uradio je zlostavljanje životinja.

  • Vjeverica01 30.06.2015.

    Naravno, treba vjerovati "vlasniku" psa, da se pas popeo kroz drugi prozor na kojem je, kako se na fotografiji vidi, spušena roleta. Znači pas je izašao kroz drugi prozor, zatvorio prozor i spustio vanjsku roletu na prozoru i ostao na prozorskoj dasci, dok ne padne na asfalt i završi život na ovome svijetu. Zar tzv. neodgovorni vlasnik misli da svi mi imamo down-ov sindrom, pa ne možemo razlikovati priče za malu djecu, od postupaka zlog i neodgovornog vlasnika, iako je to preblaga riječ za takvu osobu.

  • Osoba A 30.06.2015.

    A kako je s tog drugog prozora došao na ovaj? Mahao ušima i preletio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare