To je to što me zanima!

Pas na Braču napao i ozlijedio drugog psa i vlasnicu. Policajac ga ubio: 'Bio je bez nadzora...'

Napao ih je oko 15 sati na rivi, a za sada se ne zna pasmina psa koja ih je napala. U tom trenu, pas je bio bez nadzora, a kasnije ga je policajac  usmrtio iz službenog pištolja
Vidi originalni članak

Na Braču u mjestu Milna je pas napao i ozlijedio drugog psa i njegovu vlasnicu, potvrdila nam je splitsko-dalmatinska policija.

Napao ih je oko 15 sati na rivi, a za sada se ne zna pasmina psa koja ih je napala. U tom trenu, pas je bio bez nadzora, a kasnije ga je policajac usmrtio iz službenog pištolja.

- Došla sam taman na kraj svega. Vidjela sam vlasnike psa kako kleče nad svojim psom. Nije nikada bio agresivan. Bilo je jako tužno vidjeti ih kako plaču za svojim ljubimcem, rekla nam je čitateljica.

PORED POTPIĆINA Rotvajlera držao bez nadzora: Pas napao dijete (6) pa majku

Žena je, pak, zatražila liječničku pomoć. Za sada nije poznata težina zadobivenih ozljeda. Mjesto je događaja osigurano. Obavit će se očevid te se utvrđuju sve okolnosti. 

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, te će se izvijestiti i nadležna veterinarska služba.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • hc007 26.12.2023.

    Odmah doticnom "policajcu" oduzeti znacku,pa na disciplinski postupak.pa jel ovo divlji zapad,pucati u psa na rivi pistoljem uz prisustvo veceg broja ljudi,zivotna je ugroza za sve koji se nalaze u blizini,moguc rikose zrna od poda,moguc promasaj mete u pokretu,nepredvidiva reakcija prolaznika,da ne govorim o psihickom stanju i strahu prolaznika a pogotovo vlasnike psa koji je uzrokovao sto pucanj sto hladnokrvno smaknuce njihovog ljubimca,razdvojiti se moglo i obuzdati psa posto je bio prisutan odredjeni broj ljudi a pas srednje velicine.Za ovo kaznena prijava prisutnih za zivotnu ugrozu te pretrpljeni strah prema policajcu,a privatna tuzba za pretrpljeni sok i psihicki strah od strane vlasnika psa radi likvidacije ljubimca pod obavezno.

  • Jadranka Belančić 26.12.2023.

    I mene su prije dosta godina napali psi bez nadzora na Mirogojskoj..., iz čistog mira..Imala sam ogromnu ranu na nozi, moje krvi je bilo po cijelom pločniku...nitko od susjeda u kućama mi nije preskočio u pomoć.., sama sam pozvala hitnu, iza njih je došla policija...Policajac je ubio psa, slijedio je tragove krvi, a pas ga je navodno napao ...bilo mi ga je jako žao..., gazde su krive...😔

  • user_140863 26.12.2023.

    Šteta da se ne zna koja je pasmina u pitanju. Onda bi naslov mogao biti 'Strava na Braču. Pit bull krvoločno bla bla kenj ser'

Komentiraj...
Vidi sve komentare