To je to što me zanima!

Pas ležao uz bebu do zadnjeg daha: 'Otišlo je naše čudo...'

Nora je mjesece provela na intenzivnoj njezi u bolnici u Minneapolisu gdje su liječnici zaključili da posljedice udara neće preživjeti. Roditelji Mary i John teška srca odlučili su isključiti aparate
Vidi originalni članak

Malena Nora Hall sa samo četiri mjeseca pretrpjela je moždani udar koji joj je paralizirao obje strane mozga i potpuno onesposobio živčani sustav. 

Mjesece je provela na intenzivnoj njezi u bolnici u Minneapolisu gdje su liječnici zaključili kako teške posljedice udara neće preživjeti. Roditelji Mary i John teška srca odlučili su isključiti aparate koji su Noru držali na životu, a djetetu je prijetio još jedan udar koji bi ju zasigurno ubio. Učinili su to u ponedjeljak, 2. svibnja. 

Tijekom tih teških tjedana snimili su dirljive fotografije njihovog psa koji se od bebe čitavo vrijeme nije micao. Na Facebooku su objavili fotografije Nore okružene psima koji su je čuvali kod kuće dok je još bila zdrava, a liječnici su dopustili da s njom budu i u bolnici. Bili su uz nju i u trenucima najveće tuge i ispratili je na posljednji počinak. 

- Umrla je u 15.45 sati u ponedjeljak. Naša slatka beba Nora posljednji put tada je udahnula. Naši psi su bili uz nju dok je bila u našim rukama. Otišla je bez straha i boli. Pokušali smo joj pomoći na sve načine, ali jednostavno nije bilo suđeno. Ona je naše čudo. Zbogom, djevojčice naša. Volimo te najviše na svijetu. Riječima nikada nećemo moći dovoljno opisati koliko nam nedostaješ - objavili su na Facebooku u srijedu. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Hiroo_Onoda 07.05.2016.

    Psi su svemirska bića! Nisam još sreo čovjeka kojeg pas nije učinio boljom osobom.

  • Timmy2 06.05.2016.

    Koliko snaga mora imati roditelj da bi donio ovu tešku odluku,ogromnu.

  • škver 06.05.2016.

    to ne bi mogao.. . slab sam na slabe,bolesne,male,nemoćne. . .! e, zar bi to itko djetetu dao? a bog?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare