To je to što me zanima!

Pas ugrizao djevojčicu (8) za glavu, ima 175 šavova

Britanka Sky Barker (8) iz Rastricka dobila je 175 šavova na lice nakon što ju je napao pas za kojeg su vlasnici rekli da ga smije dragati prije 7 dana
Vidi originalni članak

Britanka Sky Barker (8) iz Rastricka dobila je 175 šavova na lice nakon što ju je napao pas za kojeg su vlasnici rekli da ga smije podragati prije tjedan dana. Međutim, japanska akita, jedan od krvoločnijih pasa na svijetu, koji je bio vezan za zid, naglo je skočio na djevojčicu i zagrizao za lice. Ipak, djevojčica koja obožava pse, ne želi da se psa uspava. Operirali su je četiri sata, piše Daily Mail. Ožiljke bi mogla imati cijeli život. Navodno su vlasnici dobili psa samo nekoliko dana ranije i nisu mogli biti sigurni je li opasan ili nije.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Voxo 21.08.2010.

    Rana je doista opsežna i neugodna, no broj šavova ne govori ništa o opsegu iste. Još jednom, novinari tražeći bombastičan naslov izvrću realnu sliku stvari. Istu ranu jedan liječnik zašije sa 5 šavova, drugi s 15, treći sa 175...ne znači ako ih ima puno da je dobro sašiveno ili da je teška ogromna rana.

  • mbaon 21.08.2010.

    za pasa metak i to odma bez pogovora!! čovjek je čovjek a životinja je životinja nema nikakve žaljke što se tiče takvog ponašanja psa.

  • user_48884 21.08.2010.

    @mbaon: Metak treba sačuvati za takve primitivce kao što si ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare