To je to što me zanima!

Patolog: Masakr u Newtownu je nešto najgore što sam vidio

Doktor H. Wayne Carver II je rekao da je pucnjava nešto najgore što su i njegove kolege ikada vidjele, a tijekom konferencije nije mogao suspregnuti suze
Vidi originalni članak

Dugogodišnji član medicinskog tima iz Connecticuta, koji već 30 godina radi kao patolog, istaknuo je u nedjelju na konferenciji za medije kako su "obdukcije tijela djece ubijene u masakru u Newtownu vjerojatno nešto najgore što je u životu vidio". H. Wayne Carver II je rekao da je pucnjava nešto najgore što su i njegove kolege ikada vidjele, a tijekom konferencije nije mogao suspregnuti suze.

Doktor Carver rekao je kako je svaka od 26 žrtava bila upucana između tri i 11 puta. Dodao je da su dvije žrtve upucane iz neposredne blizine, a djeca su bila ranjena na području glave, torza te ruku i nogu, javlja Daily Mail.

- Ozljede koje su pretrpjela djeca su užasne - rekao je Carver. On je skupa s 10 kolega od petka navečer do subote obavljao obdukcije na tijelima žrtava. Svi nalazi trebali bi biti završeni do ponedjeljka ujutro. Doktor je istaknuo kako se po ranama na tijelima može zaključiti da je ubojica Adam Lanza (20) vrlo brzo pucao i kretao se po školi.

- Roditelji djece mogli su identificirati tijela svoje djece preko fotografija kako bi izbjegli potpuni šok - rekao je Carver.

Policija je u subotu navečer objavila i imena svih žrtava masakra. Ubijeni su Charlotte Bacon (6),  Daniel Barden (7), Rachel Davino (29), Olivia Engel (6), Josephine Gay (7), Ana M. Marquez-Greene (6), Dylan Hockley (6), Dawn Hochsprung (47), Madeleine F. Hsu (6), Catherine V. Hubbard (6), Chase Kowalski (7), Nancy Lanza (52), Jesse Lewis (6), James Mattioli (6), Grace McDonnell (7), Anne Marie Murphy (52), Emilie Parker (6), Jack Pinto (6), Noah Pozner (6), Caroline Previdi (6), Jessica Rekos (6), Avielle Richman (6), Lauren Rousseau (30), Mary Sherlach (56), Victoria Soto (27), Benjamin Wheeler (6) i Allison N. Wyatt (6).

Američki predsjednik Barack Obama posjetit će Newtown u nedjelju navečer oko 19 sati po lokalnom vremenu.

Evakuirali crkvu u Newtownu zbog prijetnji

Crkvu u Newtownu su u nedjelju evakuirali zbog "prijetnji nasiljem", izvijestila je tamošnja policija. Nisu otkrili u vezi čega je prijetnja bila, ali istražitelji koji su pretražili crkvu nisu pronašli eksploziv ni bilo što drugo što bi moglo ugroziti sigurnost vjernika, javlja Fox

Idi na 24sata

Komentari 137

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    jadna dječica :(, nikad ne znaš šta te može snać u životu! baš mi ih je žao!

  • Ban Forum 17.12.2012.

    Pih...

  • Ban Forum 17.12.2012.

    Hoće li mi biti vraćen komentar?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare